مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز :

مقاله بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نشاسته ذرت
مقاله اسید سیتریک
مقاله کربوکسی متیل سلولز
مقاله نفوذپذیری به بخار آب
مقاله ویژگی های مکانیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نشاسته یکی از ارزان ترین بیوپلیمرهای کربوهیدراتی است که فیلم های با خواص و ظاهر مناسب تشکیل می دهد ولی مشکل اصلی آن آبدوستی نسبتا بالا و خواص مکانیکی نسبتا ضعیف فیلم های حاصل از آن در مقایسه با فیلم های سنتزی رایج می باشد. در این تحقیق فیلم هایی از نشاسته ذرت با مقادیر متفاوت اسید سیتریک (۰-۲۰% وزنی) و کربوکسی متیل سلولز (CMC) به روش کاستینگ در دمای ۶۰oC تولید شد. تاثیر اسید سیتریک بر روی نفوذپذیری نسبت به بخار آب (WVP)، میزان جذب رطوبت و ویژگی های مکانیکی، مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش میزان اسید سیتریک از صفر به %۱۰، WVP از ۴۶۳ به ۲۶۱×۱۰g/m.h.Pa کاهش یافت. زمانی که میزان اسید سیتریک به %۲۰ رسید، WVP حدود %۱۵ افزایش یافت. میزان جذب رطوبت و ویژگی های مکانیکی نیز تغییرات مشابهی نشان دادند. در حضور %۱۰ اسید سیتریک، افزودن CMC بازدارندگی فیلم در برابر رطوبت را افزایش داد. افزودن CMC%20، استحکام کششی نهایی (UTS) را بیش از %۵۹ افزایش داد. در عین حال کاهش معنی داری در کرنش تا نقطه شکست (SB) مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.