تولید و غنی سازی لارو شیرونومیده با سطوح مختلف ویتامین C و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و غنی سازی لارو شیرونومیده با سطوح مختلف ویتامین C و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و غنی سازی لارو شیرونومیده با سطوح مختلف ویتامین C و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و غنی سازی لارو شیرونومیده با سطوح مختلف ویتامین C و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و غنی سازی لارو شیرونومیده با سطوح مختلف ویتامین C و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۶

لاروهای خانواده شیرونومید (با نامتجاری کرم خونی) یکی از اقلام غذایی با ارزش برای بسیاری از ماهی ها به شمار می روند. در تحقیق حاضر، تولید لاروهای شیرونومید در محیط کاملا بسته، با کنترل شرایط فیزیکوشیمیایی انجام شد. میزان تولید در هر متر مربع به طور میانگین ۱۰±۸۰ گرم برآورد شد. غنی سازی لاروها با اضافه کردن مقادیر صفر (C0)، ۱۰۰ (C100) و ۱۰۰۰ (C1000) میلی گرم ویتامین C (اسید اسکوربیک) در هر کیلو گرم از کود مرغی (به عنوان بستر پرورش) انجام شد. اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در لاروهای شیرونومید، مقادیر۷۴.۲±۱۵.۴mg/g ، ۷۷۹.۸±۸۱.۳mg/g و ۳۲۵.۰±۱۱۶.۶mg/g را به ترتیب در تیمارهای C0، C100 و C1000 با اختلاف معنی دار بین گروه ها نشان داد (P<0.05). در مرحله بعد، شیرونومیدهای غنی سازی شده و دافنی زنده (D) برای تغذیه لاروهای تاسماهی ایرانی با وزن ابتدایی ۰.۳±۰.۰۳g مورد استفاده قرار گرفته و مقایسه شدند. تعداد ۲۰ قطعه لارو تاسماهی ایرانی در تانک های پلاستیکی ۱۰ لیتری به مدت ۱۴ روز تغذیه شدند. اندازه گیری طول و وزن لاروهای تاسماهی ایرانی، اختلاف معنی داری را در فاکتورهای رشد نشان نداد (P>0.05). ولی میزان بازده تبدیل غذایی در گروه C1000 به طور معنی داری از گروه D بیشتر بود (P<0.05). در نهایت می توان از لاروهای شیرونومید به عنوان یک غذای زنده با قابلیت غنی سازی نام برد و عنوان نمود که استفاده از ویتامین C برای غنی سازی این موجودات می تواند نیازهای ماهیان به این ماده مغذی را برطرف کند.

کلید واژه: پرورش لاروی، کرم خونی، اسید اسکوربیک، ماهی خاویاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.