بررسی وضعیت دانسیته استخوان زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز سنجش تراکم استخوان بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت دانسیته استخوان زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز سنجش تراکم استخوان بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت دانسیته استخوان زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز سنجش تراکم استخوان بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت دانسیته استخوان زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز سنجش تراکم استخوان بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت دانسیته استخوان زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز سنجش تراکم استخوان بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: پوکی استخوان یک مشکل مهم سلامت عمومی دنیا بوده و شیوع آن در حال افزایش می باشد. اندازه گیری تراکم معدنی استخوان (BMD) بهترین عامل پیشگویی کننده شکستگی و روش DEXA بهترین روش اندازه گیری تراکم معدنی استخوان است. در خانم های یائسه احتمال شیوع استئوپروز و پیامدهای ناشی از آن مثل شکستگی نیز بیشتر خواهد بود. این مطالعه جهت سنجش تراکم معدنی استخوان در زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز دانسیتومتری بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس، جهت تعیین شیوع استئوپروز، استئوپنی بر مبنای B MD، عوامل خطرزای آن و ارزیابی خطر شکستگی طراحی و اجرا شده است.روش کار: این تحقیق مقطعی بر روی ۴۰۴ نفر از زنان یائسه مراجعه کننده به مرکز دانسیتومتری بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس پس از اخذ رضایت نامه انجام گرفت. پس از سنجش تراکم استخوان T score ستون فقرات و گردن فمور و شاخص FRAX محاسبه گردید. اطلاعات دموگرافیک بیماران نیز جمع آوری شد. نمونه گیری از نوع آسان (در دسترس) بود. داده ها با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک و نرم افزار SPSS 18 تجزیه و تحلیل شد.نتایج: شیوع استئوپنی و استئوپروز فمورال به ترتیب ۴۵% و ۴۴.۳% به دست آمد. تحقیق حاضر نشان داد که سن، مصرف مواد، عدم فعالیت فیزیکی، مصرف کورتون از عوامل خطرزای استئوپنی و استئوپروز فمورال در زنان مورد مطالعه است. شاخص FRAX در زنان ۵۰ تا ۶۵ سال ۱.۷۳% و بالای ۶۵ سال ۱۰.۴۷% بود.نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد شیوع استئوپنی و استتئوپروز در ناحیه گردن فمور در زنان مورد مطالعه بالاست و چندین عامل خطرزا در استئوپنی و استئوپروز نقش دارند. همچنین خطر شکستگی گردن فمور در زنان بالای ۶۵ سال بالاست.

کلید واژه: دانسیته استخوان، یائسگی، بندرعباس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.