مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی :

مقاله تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در افق دانش از صفحه ۳۹ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: تجربه زنان از زایمان: یک مطالعه پدیدار شناسی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زایمان فیزیولوژیک
مقاله لیبر
مقاله ماما
مقاله تکنیک های مامایی
مقاله پدیدار شناسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف:‌ در زندگی انسان بسیاری از مسایل و پدیده های فیزیولوژیک مثل تولد و مرگ وجود دارد، که جزء بدیهیات می باشند. اما این پدیده های طبیعی می توانند توسط فرآیندهای پاتولوژیک تحت تاثیر قرار گیرند که مراقبت های بهداشتی و درمانی را برای کنترل آن فرآیندها می طلبد. مطالعه حاضر با هدف تبیین تجربه زنان زایمان کرده از زایمان، در جهت برقراری امکان مراقبت های طبیعی برای این پدیده فیزیولوژیک انجام گرفت.
روش تحقیق: در این مطالعه از رویکرد پدیدار شناسی استفاده شده است. شرکت کنندگان از میان زنان نخست زای زایمان کرده در بیمارستان ۲۲ بهمن گناباد که زایمان واژینال و بدون عارضه داشته اند به روش مبتنی بر هدف انتخاب و اطلاعات از طریق مصاحبه باز و نیمه ساختارمند با شرکت کنندگان که تعداد آن ها با توجه به اشباع داده ها ۱۰ نفر بود، جمع آوری گردید. روش ۷ مرحله ای تجزیه و تحلیل کلایزی مورد استفاده پژوهشگران در این مطالعه بود.
یافته ها: متن مصاحبه با شرکت کنندگان، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و کدهای مفهومی از آن استخراج گردید. سپس کدها به سه مفهوم اصلی و زیرمفهوم های مربوطه دسته بندی شدند که عبارتند از: ۱- محیط (سر و صدا، فراهم بودن خلوت بیمار، رنگ محیط) ۲- اطمینان دادن به زائو ( حمایت از زائو، مهارت ماما) ۳- تکنیک های روتین (سرم تراپی، خوابیدن در تخت، انجام معاینات واژینال، آمنیوتومی، ناشتا بودن).
نتیجه گیری: بر اساس یافته های این پژوهش شایسته است محیطی امن، خلوت و مناسب برای زایمان در نظر گرفته شود. زنان از طرف پرسنل مامایی مورد حمایت قرار گیرند و روند زایمانشان به زبان خودشان و به صورت واقعی برای آن ها توضیح داده شود. از مداخلات غیرضروری که به صورت روتین به همه زنان و بدون توجه به نیازشان ارایه می شود مانند استراحت مطلق، برقراری راه وریدی، معاینات مکرر واژینال، آمنیوتومی زودهنگام و ناشتا بودن پرهیز شود. با امید به این که تجربه زایمان را برای مادران به تجربه ای خوشایند و لذت بخش تبدیل نماییم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.