مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان :

مقاله شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در سیاست علم و فناوری از صفحه ۷۷ تا ۹۶ منتشر شده است.
نام: شایستگی دستیابی به سامانه های دفاعی؛ یک نظریه داده بنیان
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شایستگی دستیابی
مقاله هسته های دستیابی
مقاله شبکه سازی
مقاله نوآفرینی دفاعی
مقاله زایش صنعتی
مقاله خلق شایستگی دفاعی
مقاله صنایع دفاعی
مقاله نظریه پردازی داده بنیان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این پژوهش، نظریه پردازی در باب موفقیت شبکه های همکاری تحقیق و توسعه در صنایع دفاعی است. برای این منظور با استفاده از راهبرد پژوهشی نظریه پردازی داده بنیان، تجربه ها و پروژه های موفق و کلیدی نوآوری در زیست بوم صنعت دفاعی با رویکردی کیفی و استقرایی مورد مطالعه قرار گرفت و با پشت سر گذاشتن مراحل مختلف مفهوم پردازی نظری های در این زمینه تولید شد.
این نظریه حول مقوله محوری «شایستگی دستیابی» تشریح می شود. شایستگی دستیابی بیان می دارد که خلق محصولات نو و افزایش قدرت زایش صنعتی در زیست بوم صنایع دفاعی، مرهون قابلیت شبکه سازی، هم سو سازی و بارورسازی است. شایستگی دستیابی در فرآیند بازآفرینی زنجیره ارزش ساز صنایع دفاعی تبلور یافته و شناسایی، ترکیب، کانونی سازی قابلیت های پراکنده و بازآرایی ظرفیت های ناهم سو در داخل و بیرون از صنایع دفاعی را به همراه می آورد. در جریان توسعه شایستگی دستیابی ظرفیت های یک نظام تحقیقاتی، صنعتی در آرایش «هسته های کوچک و شبکه های بزرگ» سامان می یابد؛ به این ترتیب رویش و ریزش ظرفیت ها و همچنین تبادل ظرفیت ها بین دو قطب هسته و شبکه به نحوی انجام می شود که خلق سامانه های اثربخش در بنیه دفاعی کشور، با سرعت، هزینه، ریسک، کیفیت و انعطاف مورد انتظار امکان پذیر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.