مطالعه بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی و روند زمانی ظهور آن ها در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه-ای آب شیرین Anodonta cygnea در معرض با غلظت تحت کشنده فلز سنگین کروم (Cr)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی و روند زمانی ظهور آن ها در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه-ای آب شیرین Anodonta cygnea در معرض با غلظت تحت کشنده فلز سنگین کروم (Cr) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی و روند زمانی ظهور آن ها در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه-ای آب شیرین Anodonta cygnea در معرض با غلظت تحت کشنده فلز سنگین کروم (Cr)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی و روند زمانی ظهور آن ها در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه-ای آب شیرین Anodonta cygnea در معرض با غلظت تحت کشنده فلز سنگین کروم (Cr)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی و روند زمانی ظهور آن ها در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه-ای آب شیرین Anodonta cygnea در معرض با غلظت تحت کشنده فلز سنگین کروم (Cr) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلول و بافت

تعداد صفحات :۱۰

هدف: هدف از این مطالعه بررسی تغییرات هیستوپاتولوژیک و روند زمانی وقوع آن ها در معرض با فلز سنگین کروم در اندام های آبشش، غده هاضمه و پا در دوکفه ای آب شیرین Anodonta cygnea بود.مواد و روش ها: ۲۴ عدد دوکفه ای با دامنه طولی (۱۲.۷ تا ۱۳.۳ سانتی متر) از منطقه سمسکنده ساری برداشت گردید. در آزمایشگاه دوکفه ای ها با غلظت ۱۲۵m1-1 برای مدت ۱۸ روز در معرض فلز کروم قرار گرفتند. در روزهای ۴، ۹ و ۱۸ از دوکفه ای ها جهت به دست آوردن توده های بافتی از اندام های مورد مطالعه، نمونه برداری شد. برش های بافتی از نمونه های در معرض فلز و شاهد تهیه گردید و با روش هماتوکسیلین- ائوزین (H&E) رنگ آمیزی شدند.نتایج: وضعیت هیستولوژیک در هر سه اندام مورد مطالعه در مقایسه با نمونه های شاهد، تغییرات قابل توجهی را نشان داد. در آبشش هیپوپلازی، تغییرات شکلی و اندازه ای تیغه های آبششی، گرانولوما، هیپرپلازی و آتروفی کانال های همولنفی مشاهده گردید. در غده هاضمه آتروفی توبول های گوارشی، ریزش سلول های گوارشی و بازوفیل به درون توبول ها و همچنین تجمع هموسیت ها و گرانولوما در بافت پیوندی مشاهده گردید. در پا هیپوپلازی اپی تلیوم بیرونی، افزایش تعداد سلول های موکوسی و تورم و گسستگی بافتی در ساختار دسته های میوسیت مشاهده گردید. اولین علائم تغییر در روز چهارم ثبت و با افزایش مدت زمان معرض، ظهور علائم جدیدتر و افزایش گستره تغییرات هیستوپاتولوژیک در هر سه اندام دیده شد.نتیجه گیری: تغییرات هیستوپاتولوژیکی در اندام های دوکفه ای A. cygnea به عنوان بیومارکرهای هیستوپاتولوژیکی بسیار مناسبی جهت پایش اثرات این فلز در محیط آبی پیشنهاد می شود و روند زمانی ظهور تغییرات، دقت این شاخص ها را افزایش می دهد.

کلید واژه: هیستوپاتولوژی، Anodonta cygnea، کروم، اندام های داخلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.