اولین گزارش زنبور گالزای (Aylax hypecoi (Hym.: Cynipidae: Aylacini از ایران و نکاتی درباره زیست شناسی و پارازیتوئیدهای آن (مقاله کوتاه علمی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولین گزارش زنبور گالزای (Aylax hypecoi (Hym.: Cynipidae: Aylacini از ایران و نکاتی درباره زیست شناسی و پارازیتوئیدهای آن (مقاله کوتاه علمی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولین گزارش زنبور گالزای (Aylax hypecoi (Hym.: Cynipidae: Aylacini از ایران و نکاتی درباره زیست شناسی و پارازیتوئیدهای آن (مقاله کوتاه علمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولین گزارش زنبور گالزای (Aylax hypecoi (Hym.: Cynipidae: Aylacini از ایران و نکاتی درباره زیست شناسی و پارازیتوئیدهای آن (مقاله کوتاه علمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولین گزارش زنبور گالزای (Aylax hypecoi (Hym.: Cynipidae: Aylacini از ایران و نکاتی درباره زیست شناسی و پارازیتوئیدهای آن (مقاله کوتاه علمی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نامه انجمن حشره شناسی ایران

تعداد صفحات :۵

در ادامه بررسی های مربوط به شناسایی زنبورهای قبیله Aylacini در منطقه ارومیه، میوه های حامل گال های کاملا رسیده گیاه Hypecoum pendulum L. (Papaveraceae) از زمین های بایر اطراف روستای تازه کند قاطرچی در ۱۸ و ۲۳ خرداد ماه ۱۳۸۶ جمع آوری شدند. گال های جمع آوری شده برای به دست آوردن عامل مولد گال و پارازیتوئیدهای احتمالی آن به درون ظروف پلاستیکی بی رنگ منتقل و بعد از پوشانده شدن با پارچه توری مناسب تا آخر اردیبهشت ۱۳۸۷ در شرایط کاملا طبیعی نگه داری شدند. ضمن بازدیدهای دوره ای، حشرات کامل خارج شده از گال ها جمع آوری و تاریخ خروج آن ها یادداشت شد. بعد از شناسایی زنبور در سال ۱۳۸۷، به منظور مشخص کردن مرحله زیستی زمستان گذران آن، از اول مهر ماه سال ۱۳۸۸ در فواصل زمانی پنج روزه تعداد سه عدد گال از طبیعت جمع آوری و با شکافتن آن ها، مرحله رشدی زنبور درون گال در تاریخ مربوطه ثبت شد.گیاه میزبان با مقایسه نمونه های گال دار جمع آوری شده از طبیعت با نمونه های موجود در هرباریوم مرکز تحقیقات منابع طبیعی استان آذربایجان غربی شناسایی شد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.