مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان) :

مقاله تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: تهیه نقشه شوری سطحی خاک با استفاده از داده های دورسنجی + ETM (مطالعه موردی: شمال آق قلا، استان گلستان)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شوری خاک
مقاله ارزش های رقومی
مقاله رگرسیون خطی چندگانه
مقاله نقشه برداری
مقاله اعتبارسنجی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به منظور ارایه مدلی برای تهیه نقشه شوری با استفاده از داده های ماهواره ای ETM+ و مقادیر شوری در منطقه ای در شمال آق قلا در استان گلستان انجام شد. به این منظور تصاویر ماهواره ای مورد تصحیحات هندسی و اتمسفری قرار گرفتند. پردازش های لازم مانند ادغام باندهای چند طیفی با باند پانکروماتیک، تبدیل تسلدکپ، آنالیز مولفه های اصلی و نسبت گیری بر روی باندها به منظور ایجاد باندهای مصنوعی انجام گرفت. یک شبکه نمونه برداری منظم به ابعاد ۱۰×۲ کیلومتر و به فواصل مختـلف طراحی و بر روی منطقه مورد مطالعه پیاده شد. نمونه برداری از خاک (۱۶۹ نمونه) از عمق ۵-۰ سانتی متری به فواصل ۵۰، ۲۵۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰ متری از یکدیگر انجام و هدایت الکتریکی آنها در عصاره اشباع اندازه گیری گردید. موقعیت مکانی نمونه ها با استفاده از GPS ثبت و در محیط GIS، نقشه موقعیت نمونه ها تهیه شد. ارزش های طیفی هر یک از نمونه ها در باندهای مختلف استخراج و ارتباط بین ارزش های طیفی (باندهای اصلی، باندهای حاصل از تسلدکپ و آنالیز مولفه های اصلی، ادغام داده ها و باندهای نسبت گیری شده) با مقادیر هدایت الکتریکی مربوط به ۸۰ درصد نمونه ها بررسی شد. پس از تعیین باندهای مناسب برای شرکت در مدل، نتایج اولیه نشان داد که بین مقادیر هدایت الکتریکی سطحی با باند ۴ اصلی، مولفه های روشنایی و سبزینگی حاصل از تبدیل تسلدکپ و مولفه حاصل از ادغام باند پانکروماتیک با باند ۴ اصلی ، ارتباط معنی داری در سطح ۱ درصد وجود دارد. پس از انتخاب بهترین مـدل، اعتبـارسنجی آن بـا ۲۰ درصـد نمـونه هـا به منظور تعیین پارامترهای ME وRMSE انجام شد. نتـایج کنـترل اعتبار با مقادیـر ME و RMSE به ترتیب معادل ۱۸/۰- دسی زیمنس بر متر و ۶/۵۵ دسی زیمنس بر متر بیانگر مناسب بودن تخمین حاصل از مدل می باشد. در نهایت نقشه شوری بر اساس مدل رگرسیونی قابل ارایه تهیه شد. نتایج کلی این پژوهش نشان داد که در منطقه ای در شمال آق قلا با مساحت ۲۰۰۰ هکتار، استفاده از داده های رقومیETM+ و مشتقات آن، می تواند به منظور پهنه بندی و توجیه تغییرات شوری موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.