بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۱۰
در این تحقیق، اثرات ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاوی عصاره های تازه سیر و پیاز در مقابل اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، بررسی گردید. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره های تازه سیر و پیاز در برابر اشرشیاکلی به ترتیب ۲ و ۶ و در برابر استافیلوکوکوس اورئوس ۴ میلی لیتر در ۱۰ ml تعیین گردید. ویژگی های ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاوی هر یک از عصاره ها به میزان ۶، ۴، ۲ و ۸ میلی لیتر در ۱۰ میلی لیتر ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. فیلم ژلاتینی، حاوی ۸ میلی لیتر عصاره سیر، بیش ترین اثر ضدباکتریایی در برابر اشرشیاکلی را نشان داد (منطقه بازدارندگی ۲۵.۵ میلی متر). عصاره پیاز در غلظت های ۶ و ۸ میلی لیتر تنها بر روی استافیلوکوکوس اورئوس اثر بازدارندگی نشان داد. در فیلم ژلاتینی، عصاره سیر بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و عصاره پیاز بر روی اشرشیاکلی هیچ اثر بازدارندگی نداشتند.
کلید واژه: فیلم ژلاتینی، عصاره سیر (آلیوم ساتیووم)، عصاره پیاز (آلیوم سپا)، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.