ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق، برخی از خواص فیزیکی میوه و مغز فندق رقم گرد محلی استان قزوین به صورت تابعی از رطوبت در محدوده ۵% تا ۲۰% بر پایه تر اندازه گیری و ارزیابی گردید. خواص فیزیکی میوه و مغز فندق شامل ویژگی های ابعادی (طول، عرض و ضخامت)، وزن و خواص هندسی (قطر متوسط هندسی، حجم، مساحت سطح رویه و سطح مقطع) با افزایش رطوبت، افزایش یافت. افزایش رطوبت، موجب کاهش کرویت میوه و مغز فندق گردید. مقادیر متوسط طول، عرض (پهنا) و ضخامت (ارتفاع)، قطر متوسط هندسی، وزن، حجم، مساحت سطح رویه، مساحت سطح مقطع و کرویت میوه فندق در رطوبت ۵% بر پایه تر به ترتیب عبارت بودند از، ۱۶.۹۲، ۱۷.۵۱، ۱۵.۳۳، ۱۶.۵۵ میلی متر، ۱.۹۵ گرم، ۲.۴۰ cm3، ۸.۶۳ cm3، ۲.۱۶ cm2 و ۹۳.۵۲%، همچنین مقادیر متناظر برای مغز فندق به صورت ۱۳.۵۵، ۱۳.۵۹، ۱۱.۸۹، ۱۳.۰۰ میلی متر، ۰.۹۲ گرم، ۱.۱۶ cm2، ۵.۰۲ cm2، ۱.۲۶ cm2 و ۹۲.۸۵% بود. درصد نسبت پوست میوه فندق به وزن کل ۵۲.۸۱% ارزیابی گردید. آزمایش ها برای پوست فندق در دو سطح رطوبت ۵% و ۱۰% بر پایه تر، و برای مغز در سطح رطوبت ۵% بر پایه تر و در سه جهت بارگذاری شامل امتداد محور X (امتداد محوری میوه)، محورهای عمود بر آن Y (در امتداد کوچک ترین بعد میوه) و Z (امتداد محل اتصال پوست) انجام گرفت. نتایج، نشان داد که رطوبت و جهت بارگذاری، نیروی شکست و تغییرشکل ویژه تا گسیختگی میوه فندق را به طور معنی داری (P<0.01) تحت تأثیر قرار می دهد. با افزایش رطوبت، نیروی شکست میوه، کاهش یافت در حالی که تغییر شکل ویژه شکست افزایش پیدا کرد. بیش ترین نیروی شکست میوه و مغز فندق به ترتیب در جهت بارگذاری در امتداد محور xها و z ها بود. متوسط نیروی شکست میوه فندق در سه جهت بارگذاری به طور قابل ملاحظه ای بیش تر از مقدار آن برای مغز فندق بود.

کلید واژه: خواص فیزیکی، خواص مکانیکی، نیروی شکست، فندق، مغز فندق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.