بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: دی پیکولینیک اسید (پیریدین -۲,۶ دی کربوکسیلیک اسید) یکی از مهم ترین ترکیبات اسپور باکتری ها می باشد. این ترکیب دارای ساختمان منحصر به فردی است و تنها در اندوسپور باکتری ها وجود دارد. مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر تنش های محیطی بر میزان تولید DPA در باسیلوس سرئوس PTCC1015 انجام گرفته است.مواد و روش ها: در این پژوهش به صورت تجربی اثر تنش های گرما، اتانول، نمک و pH بر اسپور زایی باسیلوس سرئوس PTCC1015 با روش رنگ سنجی (تشکیل ترکیب رنگی حاصل از واکنش آهن با دی پیکولینیک اسید) و مقایسه آن با منحنی استاندارد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که افزایش میزان نمک و اسیدیته محیط موجب کاهش تشکیل DPA در سویه باسیلوس سرئوس می شوند. اما pH قلیایی در محدوده ی ۱۰-۸ افزایش آن را به دنبال دارد. همچنین در محدوده ۵ تا ۵۵ درصد اتانول کاهش چشمگیری در تولید DPA مشاهده گردید. در دمای بهینه ۳۰oC میزان تشکیل DPA نسبت به شاهد بیشتر بود. همچنین با افزایش دما تا ۹۰oC به دلیل عدم رشد باکتری تعداد سلول ها کاهش و به دنبال آن میزان DPA کاهش یافت.نتیجه گیری: محیط های استرسی که کم ترین تولید DPA را دارند می توانند در راستای کنترل اسپور باسیلوس سرئوس در صنایع غذایی و لبنی حائز اهمیت باشند.

کلید واژه: DPA، رنگ سنجی، اسپور، باسیلوس سرئوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.