بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی در دو گونه Agropyron intermedium (Host) P.Beauv و Agropyron trichophorum (link) K.Richt


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی در دو گونه Agropyron intermedium (Host) P.Beauv و Agropyron trichophorum (link) K.Richt دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی در دو گونه Agropyron intermedium (Host) P.Beauv و Agropyron trichophorum (link) K.Richt  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی در دو گونه Agropyron intermedium (Host) P.Beauv و Agropyron trichophorum (link) K.Richt،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی در دو گونه Agropyron intermedium (Host) P.Beauv و Agropyron trichophorum (link) K.Richt :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۷

جنس آگروپایرون از گرامینه های مهم مرتعی در ایران می باشد که در تولید علوفه و حفاظت از آب و خاک اهمیت فراوانی دارد. گونه های مهم این جنس، در مقابل شوری واکنش های مختلفی از خود نشان می دهند و به منظور بررسی تحمل به شوری، دو گونه Ag.intermedium و Ag.trichophorum در چهار تیمار شوری شامل غلظت های: ۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی مولار کلرید سدیم و کلسیم در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در شرایط آزمایشگاه مورد مطالعه قرار گرفتند. این تحقیق در شرایط آزمایشگاهی به منظور بررسی خصوصیات جوانه زنی در دستگاه ژرمیناتور انجام گرفت؛ داده ها ثبت و صفات درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه، طول ریشه چه، طول گیاهچه، نسبت S/R، شاخص بنیه بذر و وزن خشک گیاهچه آنالیز شدند. نتایج حاصل از مراحل جوانه زنی بذر با اعمال تنش شوری، نشان داد که غلظت های بالای نمک (۲۰۰ و ۳۰۰ میلی مولار) باعث عدم جوانه زنی در تمامی تکرارهای دو گونه شده است و اکثر صفات مربوط به جوانه زنی مورد مطالعه در دو گونه، در شرایط اعمال تیمار (سطح ۱۰۰ میلی مولار) و عدم اعمال تیمار شوری (شاهد) اختلاف معنی دار در سطح ۱% را نشان دادند. از طرفی نتایج حاصل از مقایسه میانگین اثرات ساده و سطوح شوری بر روی خصوصیات جوانه زنی بذور در دو گونه نشان داد که Ag.intermedium دارای درصد جوانه زنی بالاتر و معنی داری نسبت به Ag.intermedium بوده و همچنین سایر صفات آن نیز به جزء وزن خشک گیاهچه با رشد بالاتری نسبت به گونه دیگر مشاهده گردیده است. اما تنها صفتی که Ag.intermedium را نسبت به گونه دیگر در وضعیت بالاتری معرفی می نماید، صفت وزن خشک گیاهچه است و تنها صفتی است که در مقایسه دو گونه، سطوح شوری و اثر متقابل آن ها در سطح ۱% معنی دار شده است.

کلید واژه: شوری، جوانه زنی، Agropyron intermedium ،Agropyron trichophorum

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.