مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک :

مقاله سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۴۰۳ تا ۴۱۴ منتشر شده است.
نام: سنگ های فسفات ایران و جایگزینی آن ها به عنوان کودهای فسفاته در کشت زئوپونیک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زئوپونیک
مقاله خاک فسفات
مقاله آپاتیت
مقاله بستر کشت و رز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
افزایش رو افزون مصرف کودهای فسفاته همراه با افزایش قیمت آن سبب شده است تا بررسی های زیادی در خصوص امکان مصرف مستقیم سنگ های فسفات صورت گیرد. بسترهای زئوپونیک از دستاوردهای نوین بشر برای بکارگیری سنگ فسفات (آپاتیت) در کشت و پرورش گیاهان می باشد. این تحقیق به منظور بررسی کارایی سنگ فسفات ایران در بسترهای زئوپونیک در کشت رز گلخانه ای و در طی سال های ۸۵-۱۳۸۴ در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران صورت گرفت. در این تحقیق دو نوع از سنگ های آپاتیت معادن ایران با خصوصیات متفاوت در پنج بستر کشت، همراه با پنج محلول غذایی مختلف برای تغذیه گل های رز به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. درصد سنگ آپاتیت در بسترها، غلظت محلول ها و همچنین عنصر فسفر در این تحقیق متغیر بود. نتایج آزمایش نشان داد رشد طولی ریشه و وزن خشک ریشه در بستر فاقد سنگ آپاتیت (شاهد) و بسترهایی که میزان سنگ کمتری داشتند، بیشتر از سایر بسترها بود. محلول های غذایی متفاوت، اختلاف معنی داری بر طول ریشه نشان ندادند، اما درصد ماده خشک تولید شده ریشه با کاهش غلظت محلول ها و حذف فسفر از محلول ها، کاهش نشان داد .میزان فسفر ریشه در بسترهایی که درصد سنگ آپاتیت کمتری داشتند، بدون اختلاف آماری معنی دار بیشتر از سایر بسترها و بستر شاهد بود. همچنین محلول هایی با غلظت بالاتر که حاوی عنصر فسفر بودند میزان فسفر بیشتری را در ریشه در مقایسه با محلول هایی با غلظت کمتر و بدون فسفرنشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.