مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد :

مقاله بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۶ در سلامت کار ایران از صفحه ۵۷ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت خستگی در کارگران کارخانجات کاشی شهر یزد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خستگی
مقاله پرسنل کارخانجات کاشی
مقاله مدل خستگی MS

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: خستگی از عوامل خطر ایجادکننده عوارض و بیماری های مختلف است که باعث آسیب به فرد، کاهش بازده کاری، افزایش حوادث و غیره می گردد. در صورتیکه خستگی پیشگیری و کنترل نگردد به شکل مزمن در می آید که برای صنعت و در نهایت اقتصاد ملی زیان آور است و ضایعات آن قابل جبران نیست. در این مطالعه وضعیت خستگی کارگران کارخانجات کاشی یزد مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت برای پیشگیری و کنترل آن پیشنهاداتی ارایه گردیده است.
روش بررسی: این مطالعه از نوع توصیفی – تحلیلی (Cross-sectional) بود که در فصل های بهار و تابستان سال ۸۳ در پرسنل کارخانجات کاشی شهرستان یزد انجام گردید. حجم نمونه طبق برآوردهای آماری ۳۸۰ نفرتعیین و به صورت تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد موسسه MS آمریکا بود که اطلاعات از طریق برنامه SPSS و EP12 تجزیه و تحلیل گردید و از تست آماری کای اسکور استفاده شد.
یافته ها: از کل پرسنل مورد بررسی ۷۸۹ درصد مردان ۱۲۱۰ درصد زنان بودند که ۴۷ درصد آنها اغلب روزها با خستگی مواجه بوده و ۳۰۷ درصد گهگاه احساس خستگی می کردند. فقط ۲۲۳ درصد از آنها به ندرت احساس خستگی داشتند، بدین مفهوم که پرسنلی که اصلا احساس خستگی نمی کردند در بین آن ها مشاهده نشد. علت خستگی حدود ۵۰ درصد از پرسنل، بیماری های اسکلتی – عضلانی بود. بیش از ۹۰ درصد از پرسنل عمده ترین راه رفع خستگی را استراحت های کوتاه مدت در طول روز، دوش گرفتن با آب سرد، نوشیدن مایعات خنک و مصرف نوشیدنی های کافیین دار می دانستند.
نتیجه گیری: نتایج بررسی های انجام شده متعدد، از جمله بررسیه ایی که توسط Grand Jeam و عابدی در زمینه خستگی انجام شده با نتایج این بررسی هماهنگی دارد و آنها را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.