بررسی اجزای عملکرد، عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود پاییزه (.Cicer arietinum L) در زابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اجزای عملکرد، عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود پاییزه (.Cicer arietinum L) در زابل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اجزای عملکرد، عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود پاییزه (.Cicer arietinum L) در زابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اجزای عملکرد، عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود پاییزه (.Cicer arietinum L) در زابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اجزای عملکرد، عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود پاییزه (.Cicer arietinum L) در زابل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین کشاورزی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ژنوتیپ های نخود در کشت پاییزه، آزمایشی در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ در پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. نخودهای مورد بررسی شامل ۹ ژنوتیپ و یک توده محلی بودند. نتایج نشان داد اکثر ویژگی های مورد بررسی بین ژنوتیپ ها تفاوت بسیار معنی داری داشتند، به طوری که از نظر تعداد ساقه اصلی ژنوتیپ های MCC436 و MCC386 با ۲.۸۳ و ۱.۲۵ ساقه اصلی بیشترین و کمترین تعداد را تولید کردند. همچنین بیشترین و کمترین تعداد شاخه فرعی به ترتیب در ژنوتیپ های MCC436 و MCC509 مشاهده شد. از نظر طول دوره رسیدگی توده محلی دیررس ترین و ژنوتیپ MCC373 زودرس ترین ژنوتیپ ها بودند. ژنوتیپ MCC436 دارای بیشترین تعداد نیام در بوته بود و حداکثر عملکرد دانه (۱۱۲۶ کیلوگرم در هکتار) را نیز تولید کرد. توده محلی بالاترین وزن صد دانه را به خود اختصاص داد و از نظر عملکرد در رتبه سوم قرار گرفت. درصد پروتئین نیز بین ژنوتیپ ها متفاوت و از ۱۶.۳ تا ۲۳.۴ متغییر بود که به ترتیب متعلق به ژنوتیپ های MCC20 7 و MCC509 بود. نتایج نشان داد که در شرایط آزمایش ژنوتیپ MCC436 در مقایسه با سایر ژنوتیپ ها از سازگاری بالاتری برخوردار بود و عملکرد دانه و پروتئین بیشتری تولید کرد.

کلید واژه: توده محلی، میزان پروتئین، زودرس، دوره رسیدگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.