مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم :

مقاله مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۳۹ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک با افراد سالم
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکیزوفرنی
مقاله امواج بتا
مقاله لوب فرونتال
مقاله پره فرونتال
مقاله مطالعات الکتروآنسفالوگرافیک کمی (Q-EEG)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه واهداف: یکی از فرضیه های رایج در مورد اسکیزوفرنی، اختلال عملکرد لوب فرونتال، بویژه نواحی پره فرونتال، است. در راستای این فرضیه نقصی در الیگودندروسیت های کرتکس پره فرونتال مبتلایان به اسکیزوفرنی گزارش شده است. مطالعات الکتروانسفالوگرافیک کمی (Q-EEG) نشان داده ا ند که در این بیماران در امواج بتا افزایش و کاهش در فعالیت امواج دلتا و تتا و فقدان فعالیت آلفا وجود دارد. هدف این پژوهش مقایسه فعالیت امواج بتای نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک دارای علایم منفی، مثبت و یک گروه نرمال بود.
روش بررسی: ۳۰ نفر بیمار دارای تشخیص اسکیزوفرنی (بر اساس ملاک های تشخیصی DSM-VI-TR)، و ۳۰ نفر افراد سالم انتخاب شدند. مقیاس سنجش علایم منفی (SANS) و مقیاس سنجش علایم مثبت (SAPS) برروی گروه بیمار اجرا و از کل این نمونه پژوهشی ۱۴ نفر دارای علایم منفی و ۱۶ نفر دارای علایم مثبت بودند. داده های Q-EEG به دست آمده از ۸ ناحیه فرونتال گروه های نمونه با استفاده از تحلیل واریانس چندمتغیره (MANOVA) مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند. یافته ها: نتایج نشان دادند که در امواج بتای چهار ناحیه از فرونتال (Fz, Fp2, Fpz, Fp1) در بین سه گروه سالم، اسکیزوفرنیک دارای علایم مثبت و منفی تفاوت معنی داری وجود دارد. فعالیت امواج بتا، بطور کلی، در گروه بیمار بیشتر از گروه سالم بود و نیز در گروه بیماران دارای علایم مثبت فعالیت امواج بتا بیشتر از گروه دارای علایم منفی بود.
نتیجه گیری: این یافته ها نشان می دهند که امواج بتای ثبت شده در نواحی فرونتال بیماران اسکیزوفرنیک، به علاوه ناحیه مرزی فرونتال، به طور معنی داری از امواج بتای ثبت شده از نواحی مشابه نمونه سالم افزایش نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.