مقایسه طول کانال اندازه گیری شده توسط اپکس یاب الکترونیکی NSK و رادیوگرافی در دندان های شیری نکروز در شرایط In vivo


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه طول کانال اندازه گیری شده توسط اپکس یاب الکترونیکی NSK و رادیوگرافی در دندان های شیری نکروز در شرایط In vivo دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه طول کانال اندازه گیری شده توسط اپکس یاب الکترونیکی NSK و رادیوگرافی در دندان های شیری نکروز در شرایط In vivo  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه طول کانال اندازه گیری شده توسط اپکس یاب الکترونیکی NSK و رادیوگرافی در دندان های شیری نکروز در شرایط In vivo،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه طول کانال اندازه گیری شده توسط اپکس یاب الکترونیکی NSK و رادیوگرافی در دندان های شیری نکروز در شرایط In vivo :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: در درمان اندودنتیک دندان های شیری و دایمی، تعیین طول کانال ریشه دندان یک مرحله قطعی است. روش مرسوم برای تعیین طول کانال، تفسیر رادیوگرافیک از قرار دادن فایل در کانال دندان و اندازه گیری فاصله بین نوک فایل وارد شده و نوک اپکس رادیوگرافی می باشد. در این مطالعه به مقایسه روش آپکس یاب الکتریکی NSK با رادیوگرافی در تعیین طول کانال ریشه در دندان های مولر شیری نکروز پرداخته شده است.روش بررسی: این مطالعه بر روی ۶۰ کانال از ۲۰ دندان مولر شیری به روش In vivo انجام گردید. طول کانال توسط دستگاه اپکس یاب الکتریکی NSK اندازه گیری شده و سپس با رادیوگرافی مقایسه گردیده است. داده های جمع آوری شده تحت برنامه SPSS نسخه ۱۳ مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و آزمون مورد استفاده برای مقایسه گروه ها Paired Samples Test بود.یافته ها: میانگین اندازه کانال برای دندان های D در روش الکتریکی و رادیوگرافی به ترتیب ۱۳.۸۳ mm و ۱۳.۸۲ mm، (p=0.81) و برای دندان های E نیز به ترتیب ۱۵ mm و ۱۵.۰۳ mm، (p=0.57) به دست آمد که تفاوت آماری معناداری نداشتند. در کل نمونه ها میانگین اندازه کانال در روش الکتریکی و رادیوگرافی به ترتیب ۱۴.۴۲ mm و ۱۴.۴۳ mm بود که تفاوت آماری معناداری نداشتند (P=0.85).نتیجه گیری: با توجه به نتایج این تحقیق شاید بتوان دستگاه اپکس یاب الکتریکی را به عنوان جایگزینی برای روش رادیوگرافی در دندان های شیری معرفی نمود.

کلید واژه: رادیوگرافی، اپکس یاب الکتریکی، پالپ تراپی، مولر شیری نکروز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.