تعیین آسیب پذیری آب خوان با استفاده از مدل دراستیک و اعمال آنالیز حساسیت تک پارامتری و حذفی (مطالعه موردی: دشت سلفچگان- نی زار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین آسیب پذیری آب خوان با استفاده از مدل دراستیک و اعمال آنالیز حساسیت تک پارامتری و حذفی (مطالعه موردی: دشت سلفچگان- نی زار) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین آسیب پذیری آب خوان با استفاده از مدل دراستیک و اعمال آنالیز حساسیت تک پارامتری و حذفی (مطالعه موردی: دشت سلفچگان- نی زار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین آسیب پذیری آب خوان با استفاده از مدل دراستیک و اعمال آنالیز حساسیت تک پارامتری و حذفی (مطالعه موردی: دشت سلفچگان- نی زار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین آسیب پذیری آب خوان با استفاده از مدل دراستیک و اعمال آنالیز حساسیت تک پارامتری و حذفی (مطالعه موردی: دشت سلفچگان- نی زار) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۸

یکی از راه کارهایی که امروزه در کشورهای پیشرفته برای حفاظت از سفره های آب زیرزمینی به کار می رود، جلوگیری و پیش گیری آب خوان از آلوده شدن می باشد. در این پژوهش آسیب پذیری آب خوان دشت سلفچگان- نی زار در برابر آلودگی کشاورزی، به کمک مدل دراستیک و سامانه اطلاعات جغرافیایی ارزیابی شد. در این روش، ۷ عامل هیدروژئولوژیک موثر بر آلودگی آب های زیرزمینی ترکیب شدند. این ۷ عامل عبارتند از: عمق سطح ایستابی، تغذیه خالص آب خوان، محیط آب خوان، محیط خاک، توپوگرافی، منطقه غیراشباع و هدایت هیدرولیکی. نقشه های پهنه بندی آسیب پذیری، برگرفته از نتایج به دست آمد، سپس برای تدقیق پهنه های آسیب پذیری از طریق آلودگی نیترات در محدوده پهنه های آسیب پذیری با همبستگی به نسبت مناسبی تدقیق گردید. با استفاده از تکنیک های GIS و به وسیله تحلیل حساسیت تک پارامتری، میزان تاثیرگذاری پارامترهای به کار رفته در روش های نام برده، بر آسیب پذیری آب خوان دشت سلفچگان- نی زار بررسی شد نتایج مربوط به حریم های مختلف کیفی نشان داد که حریم کیفی محدوده مطالعاتی در ۴ رده حریم های خیلی کم، کم، متوسط و بالا قرار دارد که به ترتیب قبل از تصحیح مدل ۵۵۰، ۸۵۳، ۱۵۰ و ۴۹۸ کیلومترمربع و بعد از تصحیح مدل مقادیر یاد شده به ترتیب ۳۵۱، ۴۸۶، ۴۰۱، ۴۲۵ و ۴۰۴ کیلومترمربع تغییر یافت. به طور کلی نتایج تحلیل حساسیت تک پارامتری در این روش نشان داد که وزن موثر و تئوریک پارامترهای به کار رفته، کاملا بر هم منطبق نیستند و در بعضی موارد تفاوت های قابل توجهی با هم دارند.

کلید واژه: سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، دراستیک (DRASTIC)، آب خوان دشت سلفچگان- نی زار، آسیب پذیری، تحلیل حساسیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.