مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین :

مقاله بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۲۰۷ تا ۲۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی بهداشت روانی و ارتباط آن با کیفیت زندگی در معتادین
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهداشت روان
مقاله کیفیت زندگی
مقاله اعتیاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اعتیاد به دلیل ماهیت پیشرونده اش در همه ابعاد زندگی، سلامتی افراد را به خطر انداخته و آثار سوء آن به وضوح بر سلامت روانی، جسمانی، اجتماعی، هیجانی، معنوی و شناختی فرد قابل مشاهده است. این مطالعه به منظور بررسی بهداشت روان و کیفیت زندگی معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد استان گلستان، انجام گردید.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی تحلیلی مقطعی ۳۲۲ نفر که شرایط ورود به مطالعه را داشتند، به صورت سرشماری از مراکز ترک اعتیاد استان طی سال ۱۳۸۸ انتخاب شدند. داده ها در یک پرسشنامه حاوی مشخصات دموگرافیک و دو پرسشنامه در ارتباط با بهداشت روان(MSE) و کیفیت زندگی (SF17) ثبت گردید.
نتایج: ۵۲ درصد واحدهای مورد پژوهش بهداشت روان تاحدی مطلوب و ۱۷درصد مطلوب گزارش کردند. از طرفی ۵۳ درصد کیفیت زندگی تاحدی مطلوب و ۸ درصد کیفیت زندگی مطلوب داشتند. بین بهداشت روان با کیفیت زندگی ارتباط معنی معنی داری نشان داده شد. همچنین بین بهداشت روان با جنس و نوع ماده مصرفی و کیفیت زندگی با شغل، جنس و نوع ماده مصرفی ارتباط معنی داری یافت شد.
نتیجه گیری: با توجه به این که بازگشت های مجدد و متوالی به مواد و ناتوانی از ترک در اکثر قریب به معتادان مشاهده می شود، اعضای تیم درمانی می توانند با شناسایی خصوصیات رایج و صفات شخصیتی و سیستم های حمایتی و ارتقای بهداشت روان و کیفیت زندگی معتادین، امر پیشگیری، درمان و بازتوانی را تسهیل نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.