مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند :

مقاله تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۲۳۵ تا ۲۴۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر رژیم رطوبتی بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله تنش رطوبتی
مقاله شاخص های رشد
مقاله عملکرد های کمی و کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور تعیین و تاثیر زمان آبیاری بر شاخص های رشد و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند بر اساس تبخیر تجمعی از تشت تبخیر کلاس A به عمل آمد. آزمایش با چهار تیمار آبیاری (I۱، I۲، I۳ و I۴ به ترتیب آبیاری پس از ۷۰، ۸۵، ۱۰۰ و ۱۱۵ میلی متر از استقرار تا اواسط شهریور و پس از آن به ترتیب ۸۵، ۱۰۰، ۱۱۵ و ۱۳۰ میلی متر تبخیر تجمعی از تشت تبخیر کلاسA ) به عنوان فاکتور اصلی و دو رقم منوژرم به نام های زرقان و شیرین به عنوان فاکتور فرعی در چهار تکرار به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان واقع در لورک نجف آباد در سال ۱۳۸۴ اجرا شد. با افزایش تنش رطوبتی از تیمار I۱ به تیمار I۴، وزن خشک کل بوته ۴۵ درصد کاهش یافت، اما اثر رقم بر وزن خشک کل بوته معنی دار نبود. با افزایش تنش رطوبتی از تیمار I۱ به تیمار I۴، سرعت رشد محصول کاهش یافت، ولی افزایش تنش رطوبتی از تیمار I۲ به بعد تاثیر بسیار جزیی بر سرعت اسیمیلاسیون خالص و سرعت رشد نسبی داشت. تاثیر رژیم آبیاری بر عملکرد ریشه معنی دار بود. حداکثر عملکرد ریشه با تیمار I۱ (۷۷.۵ تن در هکتار) و حداقل عملکرد ریشه با تیمار I۴ (۵۴.۳۷ تن در هکتار) به دست آمد. اثر رقم بر عملکرد نهایی ریشه معنی دار نبود. حداکثر عیار قند (۱۷۱۹ درصد) با تیمار I۳ و حداقل آن (۱۵۰۲ درصد) با تیمار I۲ بدست آمد. مقدار سدیم، پتاسیم و نیتروژن مضره در تیمار I۱ حداکثر و در تیمار I۴ حداقل بود. در تیمار I۳، حداکثر درصد شکر قابل استحصال (۱۳۴۷ درصد) مشاهده شد. عملکرد شکر سفید نیز در تیمار I۳ حداکثر (۸۴۵ تن در هکتار) و در تیمار I۴ حداقل (۶۹۹ تن در هکتار) بود. از نتایج حاصله می توان چنین استنباط نمود که برای صرفه جویی در مصرف آب آبیاری و حصول حداکثر عملکرد چغندرقند، آبیاری در اوایل فصل رشد چغندرقند در ماه های فروردین و اردیبهشت بر اساس تیمار I۳ و پس از آن بر اساس تیمار I۱ انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.