واکنش لاین های گندم نان (.Triticum aestivum L) به تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکنش لاین های گندم نان (.Triticum aestivum L) به تنش شوری دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکنش لاین های گندم نان (.Triticum aestivum L) به تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش لاین های گندم نان (.Triticum aestivum L) به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکنش لاین های گندم نان (.Triticum aestivum L) به تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۵

به منظور ارزیابی پتانسیل عملکرد دانه لاین های گندم نان در شرایط تنش شوری، مدل سازی عملکرد دانه در تنش شوری و انتخاب ژنوتیپ های برتر جهت استفاده در برنامه های به نژادی، ۱۰۰ لاین گندم نان که شامل ژنوتیپ های حساس و متحمل به شوری بودند در قالب طرح لاتیس دوگانه در شرایط مزرعه ای شوری و بدون شوری در یزد و کرمان ارزیابی شدند. نتایج حاصل از تجزیه مرکب صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری را بین ژنوتیپ ها نشان داد. نتایج ضرایب همبستگی مشخص کرد که بین عملکرد و اکثر صفات مورد مطالعه همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد، تجزیه رگرسیون چندگانه به روش گام به گام نشان داد که در تنش شوری صفات تعداد دانه در سنبله، وزن دانه در سنبله و تعداد روز تا پنجه زدن بیشترین عوامل موثر در عملکرد بودند. نتایج حاصل از بررسی ضرایب عاملی بیانگر اهمیت صفات عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و اجزای عملکرد در تنش شوری بود. تجزیه علیت بر اساس متغیرهای وارد شده در مرحله نهایی رگرسیون مرحله ای نشان داد که تعداد سنبله در مترمربع و وزن دانه در سنبله در شرایط تنش اثر مستقیم بالایی بر عملکرد داشتند. در نهایت با توجه به نتایج عملکرد به دست آمده از محیط های مختلف لاین های شماره ۲۶، ۴۸، ۵۱، ۵۴، ۵۵، ۵۹، ۶۰، ۶۶، ۶۷، ۶۹، ۷۳، ۷۵، ۸۷، ۸۹ و ۹۴ که دارای عملکرد بیشتری نسبت به ارقام شاهد پرمحصول متحمل به تنش ارگ، بم و کویر بودند، به عنوان برترین ژنوتیپ ها در شرایط مورد مطالعه تعیین و جهت بررسی های مولکولی، فیزیولوژیکی و سازگاری انتخاب شدند.

کلید واژه: تجزیه علیت، تحمل به شوری، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.