اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش به منظور بررسی اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس در سال زراعی ۱۳۸۲-۱۳۸۳ انجام شد. آزمایش تعیین صفات زراعی و ترکیبات شیمیایی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و آزمایش تعیین ضرایب قابلیت هضم با طرح کاملا تصادفی انجام شد. مراحل رشد شامل غنچه دهی کامل، شروع گلدهی و گلدهی کامل و چین ها نیز شامل چین های اول، دوم، سوم و چهارم بود. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد با افزایش رشد گیاه، طول بوته، درصد ماده خشک و درصد دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی افزایش یافت و برعکس نسبت برگ به ساقه، درصد پروتئین خام و کربوهیدرات های غیر فیبری سیر نزولی نشان داد. تفاوت بین طول بوته در سه مرحله رشد و نسبت برگ به ساقه در مرحله اول با سایر مراحل معنی دار شد (P<0.05)، به طوری که طول بوته از چین دوم تا چهارم افزایش و نسبت برگ به ساقه کاهش یافت. در طی سه مرحله رشد، پروتئین خام بوته به ترتیب برابر ۲۱.۴۱، ۱۹.۴۷ و ۱۸.۲۱ درصد و دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی بوته به ترتیب برابر ۳۷.۸۲، ۴۲.۲۰ و ۴۸.۷۹ درصد با اختلاف معنی دار به دست آمد. پروتئین خام بوته در چین چهارم با ۲۰.۷۳ درصد، بیشتر از سایر چین ها و دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی در چین اول با ۴۰.۶۸ درصد، کمتر از دیگر چین ها بود (P<0.05). درصد قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین خام، دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی، کربوهیدرات های غیر فیبری، مواد آلی، الیاف خام و مجموع مواد مغذی قابل هضم با پیشرفت مرحله رشد کاهش یافت (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که علوفه اسپرس در مرحله شروع گلدهی نسبت به دیگر مراحل و چین سوم نسبت به سایر چین ها دارای قابلیت های کمی و کیفی مطلوب تری است.

کلید واژه: اسپرس، صفات زراعی، ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.