اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۳
این پژوهش به منظور بررسی اثر مرحله رشد و چین بر صفات زراعی، ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی اسپرس در سال زراعی ۱۳۸۲-۱۳۸۳ انجام شد. آزمایش تعیین صفات زراعی و ترکیبات شیمیایی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و آزمایش تعیین ضرایب قابلیت هضم با طرح کاملا تصادفی انجام شد. مراحل رشد شامل غنچه دهی کامل، شروع گلدهی و گلدهی کامل و چین ها نیز شامل چین های اول، دوم، سوم و چهارم بود. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد با افزایش رشد گیاه، طول بوته، درصد ماده خشک و درصد دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی افزایش یافت و برعکس نسبت برگ به ساقه، درصد پروتئین خام و کربوهیدرات های غیر فیبری سیر نزولی نشان داد. تفاوت بین طول بوته در سه مرحله رشد و نسبت برگ به ساقه در مرحله اول با سایر مراحل معنی دار شد (P<0.05)، به طوری که طول بوته از چین دوم تا چهارم افزایش و نسبت برگ به ساقه کاهش یافت. در طی سه مرحله رشد، پروتئین خام بوته به ترتیب برابر ۲۱.۴۱، ۱۹.۴۷ و ۱۸.۲۱ درصد و دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی بوته به ترتیب برابر ۳۷.۸۲، ۴۲.۲۰ و ۴۸.۷۹ درصد با اختلاف معنی دار به دست آمد. پروتئین خام بوته در چین چهارم با ۲۰.۷۳ درصد، بیشتر از سایر چین ها و دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی در چین اول با ۴۰.۶۸ درصد، کمتر از دیگر چین ها بود (P<0.05). درصد قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین خام، دیواره سلولی محلول در شوینده خنثی، کربوهیدرات های غیر فیبری، مواد آلی، الیاف خام و مجموع مواد مغذی قابل هضم با پیشرفت مرحله رشد کاهش یافت (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که علوفه اسپرس در مرحله شروع گلدهی نسبت به دیگر مراحل و چین سوم نسبت به سایر چین ها دارای قابلیت های کمی و کیفی مطلوب تری است.
کلید واژه: اسپرس، صفات زراعی، ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.