ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی در ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: بای پلات، تجزیه خوشه ای، شاخص های تحمل به خشکی، عدس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.