مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش :

مقاله مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زن در فرهنگ و هنر (پژوهش زنان) از صفحه ۷ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه تطبیقی سیمای زن در داستان های هزارویک شب و نگاره های صنیع الملک نقاش
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هزارویک شب
مقاله داستان
مقاله صنیع الملک
مقاله زنان
مقاله تصویر
مقاله شهرزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مطالعات فرهنگی درباره زن کتاب هزارویک شب، مرجع نسبتا مهمی بوده است. کتاب دربردارنده ده ها شخصیت زن است که نقش های کارکردی و اخلاقی گوناگونی را به عهده دارند. به نظر می رسد که کتاب تنها بازتاب دیدگاه های رایج یک عصر و منعکس کننده تجربیات فردی مولفانش در رابطه با زنان نیست؛ بلکه برآیند پیچیده ای از نگاه جامعه به این مقوله و تجربه های گوناگون مولفان آن است که در طول ازمنه، فرصت های موجود برای بیان یک ایده، و یا نحوه برخورد با اندیشه ای را فراهم کرده و ماندگاری یا فنای آن را رقم زده اند. حوزه مورد مطالعه در این مقاله، ترجمه فارسی داستان های هزارویک شب و تعدادی از نقاشی های صنیع الملک است. در این مقاله داستان هایی مورد مطالعه قرار گرفته اند که نقش محوری آن ها را زنان به عهده دارند. مطالعه سیمای زن در این داستان ها و مقایسه تطبیقی آن با نقاشی های صنیع الملک هدف مقاله حاضر است. شهرزاد هزارویک شب برترین نمونه زنان است که با به تصویر کشیدن موقعیت زنان و توصیف ایشان به عنوان زن مدبر، شجاع و دلاور، عاشق پیشه، هنرمند و اهل قلم، همگرایی کلی ای را در داستان به وجود آورده؛ و سبب شده تا دیگر به نظر تخفیف به زن نگریسته نشود، بلکه خوانندگان داستان او (زن) را مکمل، هم کار و یار و یاور مرد بدانند و برای حل معضلاتش گام بردارند. صنیع الملک نیز همگام با زبان راوی قصه ها و رعایت اصول داستان ها، فضایی دموکراتیک در باب زنان پدید آورده که حاکی از تاثیرگذاری عمیق شهرزاد و دیگر زنان داستان بر وی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.