بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata × C. paradise) × (C. clementina)]


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata × C. paradise) × (C. clementina)] دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata × C. paradise) × (C. clementina)]  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata × C. paradise) × (C. clementina)]،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata × C. paradise) × (C. clementina)] :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۸

تولید رادیکال های فعال اکسیژن در اثر تنش دمای پایین از عوامل موثر آسیب به گیاه است. به منظور بررسی اثر پایه و دما بر واکنش های آنتی اکسیدانی درختان جوان نارنگی پیج آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. عامل دما در هفت سطح شامل دمای ۹، ۶، ۳، ۰، ۳-، ۶- و ۲۵±۲ °C (به عنوان شاهد) و پایه در سه سطح نارنج، سیترنج و پونسیروس انتخاب شد. بر اساس تجزیه داده ها کاهش دما در افزایش نشت یونی، پراکسیداسیون لیپیدها، ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیم های سوپراکسیددیسموتاز، آسکوربات پراکسیداز، کاتالاز و پراکسیداز تاثیر معنی دار داشت (P<0.01). پایه میزان پراکسیداسیون لیپید را تا ۱.۲۳۷ مایکرومول مالون دآلدئید در گرم وزن تر برگ کاهش داد (P<0.05) و ظرفیت آنتی اکسیدانی و فعالیت کاتالاز را به ترتیب تا میانگین ۷۲.۸۷ درصد و ۰.۴۳۱ واحد آنزیمی در گرم وزن تر برگ بالا برد (P<0.01). اثر متقابل پایه و دما نیز بر نشت یونی و فعالیت آسکوربات پراکسیداز معنی دار بود (P<0.05). بطوریکه بیشترین نشت یونی تا ۸۶.۹۷ درصد روی پایه نارنج در -۶ °C و فعالیت آسکوربات پراکسیداز تا میانگین ۴.۶۲۰ واحد آنزیمی در گرم وزن تر برگ روی پونسیروس در صفر درجه سانتیگراد ثبت شد. با توجه به شاخص های بیوشیمیایی اینگونه به نظر می رسد که نارنگی پیج روی پایه پونسیروس در مقایسه با پایه های سیترنج و نارنج، دمای یخبندان را بهتر تحمل می نماید.

کلید واژه: مرکبات، تنش، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.