آنالیز و رده بندی طیفی سنگ های آذرین و دگرگون منطقه همدان در جهت بررسی های سنجش از دور با استفاده از طیف سنجی بازتابی آزمایشگاهی (۲۵۰۰-۳۵۰ نانومتر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز و رده بندی طیفی سنگ های آذرین و دگرگون منطقه همدان در جهت بررسی های سنجش از دور با استفاده از طیف سنجی بازتابی آزمایشگاهی (۲۵۰۰-۳۵۰ نانومتر) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز و رده بندی طیفی سنگ های آذرین و دگرگون منطقه همدان در جهت بررسی های سنجش از دور با استفاده از طیف سنجی بازتابی آزمایشگاهی (۲۵۰۰-۳۵۰ نانومتر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز و رده بندی طیفی سنگ های آذرین و دگرگون منطقه همدان در جهت بررسی های سنجش از دور با استفاده از طیف سنجی بازتابی آزمایشگاهی (۲۵۰۰-۳۵۰ نانومتر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز و رده بندی طیفی سنگ های آذرین و دگرگون منطقه همدان در جهت بررسی های سنجش از دور با استفاده از طیف سنجی بازتابی آزمایشگاهی (۲۵۰۰-۳۵۰ نانومتر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۱

روش های طیف سنجی بازتابی و ترکیب آن با داده های سنجش از دور ما را در امکان شناسایی و جدایش عوارض سطح زمین یاری می کند. بکارگیری این روش ها در شناسایی واحدهای سنگ شناختی به طور مستقل و بدون آگاهی از رفتار طیفی سنگ ها در طول موج های الکترو مغناطیسی نمی تواند چندان ثمر بخش باشد. بر این اساس و برای دستیابی به هدف های این پژوهش، ۶۵ نمونه سنگ از توده الوند همدان و پیرامون آن جمع آوری شدند، و با استفاده از طیف سنج فیلدسپک۳ (Fieldspec) در محیط آزمایشگاه مورد طیف سنجی قرار گرفتند. طیف های بازتابی حاصل بر اساس شکل و محل نوارهای جذب پردازش شدند. آنالیزهای سنگ نگاری نیز در تفسیر چگونگی جذب نمونه های طیفی مورد استفاده قرار گرفتند و سرانجام طیف ها بر اساس الگوی نهایی طیفی رده بندی شدند. این سنجش هم سطوح تازه و هم در مورد سطوح برونزد انجام شد. جدا از چند نمونه جزئی، دو مجموعه طیف سطوح تازه و برونزد تغییر چشمگیری نداشتند. در پایان برای بررسی امکان تفکیک اهداف مورد نظر، طیف های نماینده با نوارهای دو سنجنده فراطیفی و چندطیفی شبیه سازی و مقایسه شدند. بررسی نمودارهای طیفی شبیه سازی شده، شناسایی سنگ های منطقه مورد بررسی را که از برونزد خوبی برخوردار باشند با استفاده از سنجنده های با قدرت جدایش طیفی بالا مانند هایپریون (Hyperion) به درستی مقدور می سازد. همچنین به نظر می آید سنجنده استر (Aster) نیز برای شناسایی و جدایش گروه های اصلی سنگ های منطقه نتایج قابل قبولی را ارائه دهد.

کلید واژه: طیف سنجی، فیلدسپک ۳، جذب، شبیه سازی، همدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.