مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر :

مقاله بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در طب جنوب از صفحه ۱۶۳ تا ۱۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی جهش های ژن DFNB59 با استفاده از روش PCR SSCP/HA در ناشنوایی ژنتیکی غیرسندرمی در استان بوشهر
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ناشنوایی
مقاله پژواکین
مقاله ژن DFNB59
مقاله چندشکلی
مقاله چندشکلی ساختار فضایی تک رشته ای
مقاله واکنش زنجیره ای پلی مراز
مقاله آنالیز هترودوپلکس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: ناشنوایی متداول ترین نقص حسی عصبی است که هتروژن بوده و عوامل محیطی نیز در بروز آن دخیل می باشد. بیشتر ناشنوایی ها منشا ژنتیکی داشته و در حدود ۶۰ درصد از موارد ناشنوایی را شامل می شود. ژن جدید DFNB59 که پژواکین را کد می کند، اخیرا نشان داده شده که عاملی در ایجاد ناشنوایی است. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی جهش های ژن DFNB59 در مناطق کدکننده این ژن در استان بوشهر انجام شد.
مواد و روش‌ها: در این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی جهش های احتمالی در اگزون های (۷-۲) ژنDFNB59 در ۸۰ نفر ناشنوا بررسی شد.DNA با روش استاندارد فنل کلروفرم استخراج شد و با روش PCR SSCP/HA جهش های این ژن را غربالگری کرده و برای تایید آنها را تعیین توالی نمودیم.
یافته‌ها: درکل، ۹ پلی مورفیسم از نوع ۷۹۳C>G در۸۰ بیمار ناشنوای ژنتیکی غیرسندرمی یافت شد. با این وجود هیچ جهشی در ژن مذکور شناسایی نشد.
نتیجه گیری: مطالعات ما نشان داد که همراهی جهش های ژن DFNB59 با ناشنوایی در نمونه های مورد مطالعه وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.