بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تیمارهای غذایی مختلف بر روی ترکیبات شیمیایی کرم پرتار پرنرئیس نانتیا (Perinereis nuntia) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۹

انواع کرم های پرتار با توجه به ارزش غذایی مناسب و برابری نسبی ارزش غذایی آنها با نیازهای انواع آبزیان، مانند میزان پروتئین و چربی و دارا بودن انواع اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه، مورد توجه قرار گرفته اند. در این مطالعه ۱۸۰ عدد کرم با میانگین وزنی ۰.۲۵ گرم از منطقه جزر و مدی سواحل بندر عباس در پاییز سال ۸۹ به صورت تصادفی جمع آوری شدند. نمونه ها با سه نوع تیمار غذایی، غذای تجاری پست لارو، ماکروجلبک سبز (Entermorpha)و ماکروجلبک قرمز (Grasilariya) به مدت ۶۰ روز و با سه بار تکرار، تغذیه شدند. میزان اکسیژن، شوری، درجه حرارت و pH برای ظرف تیمارها به ترتیب ۶.۵ و ۳۸.۵ و ۲۵ و ۷.۹ اندازه گیری شده و مدت زمان روشنایی در طی شبانه روز به صورت ۱۲ ساعت روشنایی، ۱۲ ساعت تاریکی برای تمامی تیمارها به صورت یکسان در نظر گرفته شد. میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر برای نمونه های تغذیه شده با غذای تجاری و ماکروجلبک سبز و ماکروجلبک قرمز به ترتیب (۸.۸۱، ۲.۳۹، ۸۷.۵۹، ۱.۱۲) و (۳۶.۷۱، ۲.۷، ۸۷.۶۱، ۰.۸۵) و (۸.۹۱، ۲.۲۷، ۸۶.۲۵، ۰.۹۷) و برای تیمار شاهد از طبیعت (۷.۷۶، ۲.۱۹، ۸۶.۲۶، ۰.۹۲) درصد محاسبه گردید. بیشترین میزان پروتئین و چربی به ترتیب در تیمارهای ماکروجلبک قرمز و غذای تجاری و کمترین میزان آن در تیمارهای ماکروجلبک سبز و تیمار شاهد از طبیعت محاسبه گردید. هر چند که نسبت به همدیگر تفاوت معنی داری در بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد ((P>0.05.

کلید واژه: ترکیبات شیمیایی، کرم پرتار، ماکروجلبک سبز، ماکروجلبک قرمز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.