ارزیابی صفات زراعی و تعیین متغیرها برای بهبود عملکرد در برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی صفات زراعی و تعیین متغیرها برای بهبود عملکرد در برنج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی صفات زراعی و تعیین متغیرها برای بهبود عملکرد در برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی صفات زراعی و تعیین متغیرها برای بهبود عملکرد در برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی صفات زراعی و تعیین متغیرها برای بهبود عملکرد در برنج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی همبستگی و روابط بین عملکرد و سایر صفات کمی و زراعی برنج، شش رقم برنج در سال ۱۳۸۴ به صورت یک طرح دای آلل یک طرفه با یکدیگر تلاقی داده شدند. در سال ۱۳۸۵ والدها و نتاج آنها در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان کشت شد و ۱۵ صفت در آنها اندازه گیری گردید. نتایج حاصل از تجزیه مولفه های اصلی حاکی از نقش پنج مولفه در توجیه ۷۴.۵۷ درصد از تنوع کل داده ها بود. عملکرد دانه همبستگی مثبت معنی داری با عرض، زاویه و مساحت برگ پرچم، تعداد خوشه در بوته و طول دوره رویشی داشت. همبستگی وزن هزار دانه با عملکرد منفی بود. در رگرسیون گام به گام برای گزینش صفات توجیه کننده عملکرد دانه، شش صفت ارتفاع بوته، تعداد دانه پوک در خوشه، طول دوره رویشی، طول خوشه، وزن هزار دانه و مساحت برگ پرچم بود با درجه تبیین ۷۶.۵ درصد از کل تنوع نقش داشتند. بر اساس تجزیه علیت، بیشترین تاثیر مستقیم مثبت بر عملکرد دانه را صفت طول دوره رویشی اعمال کرد و بیشترین تاثیر مستقیم منفی را صفت طول خوشه داشت. نتایج تجزیه به عامل ها نشان داد که پنج عامل مستقل و اصلی، ۷۴.۵۷ درصد تغییرات کل داده ها را توجیه می نمایند. تجزیه خوشه ای به روش «وارد» صفات مورد مطالعه و ژنوتیپ ها را در چهار گروه طبقه بندی نمود.

کلید واژه: برنج، تجزیه خوشه ای، تجزیه عامل ها، تجزیه علیت، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.