اثرات آمیخته گری بر عملکرد تولید شیر و چربی توده گاوهای بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات آمیخته گری بر عملکرد تولید شیر و چربی توده گاوهای بومی ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات آمیخته گری بر عملکرد تولید شیر و چربی توده گاوهای بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آمیخته گری بر عملکرد تولید شیر و چربی توده گاوهای بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات آمیخته گری بر عملکرد تولید شیر و چربی توده گاوهای بومی ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق عملکرد آمیخته های حاصل از آمیزش گاوهای بومی با دو نژاد هلشتاین و براون سوئیس ارزیابی شد. اطلاعات استفاده شده توسط مرکز اصلاح نژاد دام در طی سال های ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۲ گردآوری شدند. تعداد ۱۳۹۱۰ رکورد آمیخته هلشتاین و ۵۹۲۱ رکورد آمیخته براون سوئیس مورد بررسی قرار گرفت. میانگین تولید شیر در گاوهای بومی، آمیخته های براون سوئیس × بومی و هلشتاین × بومی به ترتیب ۱۵۹۹.۱۵±۹۰.۵۲، ۱۹۸۹.۵۴±۱۱۰.۵ و ۲۱۴۸.۹۴±۹۱.۸۱ کیلوگرم بود. میانگین مقدار چربی در گاوهای بومی ۶۰.۷۱±۳.۳۴ کیلوگرم بود در حالی که در گاوهای آمیخته هلشتاین × بومی و براون سوئیس × بومی به ترتیب ۸۵.۲۷±۳.۴۲ و ۸۲.۲۶±۴.۵۹ کیلوگرم بود. اثر گروه های ژنتیکی، دوره شیردهی، منطقه، سال و فصل زایش بر صفات تولید شیر و مقدار چربی معنی دار بود (p<0.05). تولید شیر در آمیخته های براون سوئیس × بومی به طور معنی داری از عوامل نسبت های مختلف ژنتیکی‏، فصل زایش، منطقه و سال زایش متاثر می شد. همچنین، اثر گروه های ژنتیکی و فصل زایش (p<0.001)، دوره شیردهی، منطقه و سال زایش بر مقدار چربی معنی دار بود (p<0.05). اثر نژاد هلشتاین و براون سوئیس بر تولید شیر به ترتیب ۲۰.۹ و ۱۷.۲۵ کیلوگرم و بر مقدار چربی به ترتیب ۸۶۷ و ۶۹۲ گرم برآورد گردید. بیشینه مقادیر تولید شیر و چربی در آمیخته های براون سوئیس و هلشتاین به ترتیب مربوط به گاوهای دارای ۶۲.۵ و ۸۷.۵ درصد ژن های براون سوئیس و هلشتاین و کمترین مقدار آن مربوط به گاوهای بومی بود. نتایج این پژوهش نشان داد آمیخته هایی که بین ۵۰-۸۷.۵ درصد ژن نژادهای اروپایی دارند، عملکرد تولیدی مناسبتری داشته و در شرایط محیطی مناسب تولید گاوهای بومی می تواند با استفاده از برتری ژنتیکی اسپرم نژادهای خارجی همرا با برنامه های مدیریت و کنترل بیماری ها بهبود یابد.

کلید واژه: آمیخته گری، تولید شیر، مقدار چربی، هتروزیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.