مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران :

مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۰۲ تا ۱۰۸ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه (.Matricaria recutita L) در مناطق مرکزی و جنوب ایران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بابونه
مقاله اسانس
مقاله ترکیبات شیمیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بابونه یکی از مهم ترین و قدیمی ترین گیاهان دارویی در دنیا می باشد که توسط انسان شناخته شده است. منشای اصلی و مرکز خزانه ژنی این گیاه منطقه مدیترانه به ویژه ایران می باشد.
هدف: هدف از این مطالعه بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه در مناطق مرکزی و جنوب ایران و مقایسه آنها با یکدیگر می باشد.
روش بررسی: در این تحقیق ۹ نمونه گل بابونه از مناطق مرکزی و جنوبی ایران (تهران، اصفهان، شیراز، کرمان، گچساران، بابامیدان، نورآباد فارس، بهبهان و لارستان) در بهار سال ۱۳۸۵ جمع آوری شده و توسط آنالیز کمی – کیفی مواد شیمیایی اسانس بابونه (GC/MS) مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج: نتایج نشان می دهد که رشته کوه زاگرس جمعیت بابونه ایران را به دو دسته تقسیم می کند: یکی بخش جنوبی ایران با میزان بسیار بالای آلفابیزابولول (۵۸-۵۵ درصد) و میزان اسانس کمتر مانند بابامیدان و نورآباد و دیگری بخش مرکزی کشور با میزان آلفابیزابولول اکساید آ بسیار بالا (۶۰-۵۰ درصد) و میزان اسانس بیشتر مانند تهران و اصفهان.
نتیجه گیری: تنوع بابونه به منطقه ای که در آن به وجود آمده و طی مدت ها در آن تکامل یافته و تاثیرات شرایط اکوفیزیولوژیکی (عوامل زنده و غیرزنده) در مناطق رشد جمعیت های بابونه بستگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.