بررسی ارتباط دو پلی مورفیسم ژن آدیپونکتین (۴۵T/G) (-11391 G/A+) با دور کمر و دیابت نوع ۲ در یک جمعیت ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط دو پلی مورفیسم ژن آدیپونکتین (۴۵T/G) (-11391 G/A+) با دور کمر و دیابت نوع ۲ در یک جمعیت ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط دو پلی مورفیسم ژن آدیپونکتین (۴۵T/G) (-11391 G/A+) با دور کمر و دیابت نوع ۲ در یک جمعیت ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط دو پلی مورفیسم ژن آدیپونکتین (۴۵T/G) (-11391 G/A+) با دور کمر و دیابت نوع ۲ در یک جمعیت ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط دو پلی مورفیسم ژن آدیپونکتین (۴۵T/G) (-11391 G/A+) با دور کمر و دیابت نوع ۲ در یک جمعیت ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: آدیپونکتین، یک پروتئین مترشحه از بافت چربی است که طبق مطالعات متعددی که پیش از این انجام شده است سطوح پلاسمایی آن با پارامترهای مختلف سندرم متابولیک در ارتباط است. به نظر می رسد این اثر، نتیجه بر هم کنش ژنتیک (پلی مورفیسم های تک نوکلئوتیدی در ژن آدیپونکتین) با عوامل محیطی (چاقی) باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی احتمال همراهی دوپلی مورفیسم تک نو کلئوتیدی ژن آدیپونکتین در موقعیت های ۴۵+ و ۱۱۳۹۱- با افزایش دور کمر و دیابت شیرین نوع دو در یک جمعیت ایرانی انجام شده است.روش ها: این مطالعه به روش مورد-شاهدی با انتخاب ۲۴۳ بیمار دیابتی به عنوان گروه مورد و ۱۷۳ فرد سالم به عنوان گروه شاهد انجام شده است. پس از استخراج DNA، تعیین ژنوتیپ به روش PCR-RFLP انجام شد.یافته ها: ما همراهی معنی داری بین پلی مورفیسم +۴۵ G/T ژن آدیپونکتین با دور کمر مشاهده نکردیم. در افراد دیابتی بالای ۴۰ سال همراهی معنی داری بین افزایش دور کمر با پلی مورفیسم -۱۱۳۹۱ G/A ژن آدیپونکتین مشاهده شد (P=0.024).نتیجه گیری: به نظر می رسد نقش پلی مورفیسم +۴۵ T/G در ایجاد دیابت نوع ۲ غیر وابسته به چاقی شکمی باشد و نقش پلی مورفیسم -۱۱۳۹۱ G/A در ایجاد دیابت نوع ۲ در سن بالای ۴۰ سال وابسته به چاقی شکمی (دور کمر۹۰>) است.

کلید واژه: آدیپونکتین، پلی مورفیسم، دیابت ۲، چاقی شکمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.