مقایسه اثر ترکیبی سوفنتانیل و لیدوکایین با لیدوکایین به تنهایی بر روی تغییرات همودینامیک و بی حسی نخاعی بعد از جراحی (مقاله کارآزمایی بالینی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر ترکیبی سوفنتانیل و لیدوکایین با لیدوکایین به تنهایی بر روی تغییرات همودینامیک و بی حسی نخاعی بعد از جراحی (مقاله کارآزمایی بالینی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر ترکیبی سوفنتانیل و لیدوکایین با لیدوکایین به تنهایی بر روی تغییرات همودینامیک و بی حسی نخاعی بعد از جراحی (مقاله کارآزمایی بالینی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر ترکیبی سوفنتانیل و لیدوکایین با لیدوکایین به تنهایی بر روی تغییرات همودینامیک و بی حسی نخاعی بعد از جراحی (مقاله کارآزمایی بالینی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر ترکیبی سوفنتانیل و لیدوکایین با لیدوکایین به تنهایی بر روی تغییرات همودینامیک و بی حسی نخاعی بعد از جراحی (مقاله کارآزمایی بالینی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: برای بی حسی نخاعی از داروهای بی حسی موضعی مختلف مانند لیدوکایین، پروکایین، روپی واکایین استفاده می شود. به منظور کاهش عوارض این داروها و نیز بهبود کیفیت بی حسی نخاعی و افزایش طول مدت بی حسی داروهایی، مانند: مرفین، سوفنتانیل، فنتانیل و اپی نفرین استفاده می شود. هدف از این تحقیق مقایسه دو داروی سوفنتانیل و لیدوکایین بر بی حسی نخاعی در بیماران می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی با کد IRCT=1470 تعداد ۹۰ نفر از بیمارانی که جهت انجام اعمال جراحی استخوان و مفاصل اندام تحتانی و یا کلیه و مجاری ادراری به اتاق عمل بیمارستان امیرالمومنین سمنان مراجعه داشتند مورد بررسی قرار گرفتند. بیماران به صورت تصادفی در دو گروه ۴۵ نفره قرار گرفتند. به یک گروه لیدوکایین به همراه سوفنتانیل (گروهS ) و گروه دیگر فقط لیدوکایین (گروه L) تزریق گردید. شروع اثر بی حسی نخاعی، مدت زمان آن و نیز تغییرات ضربان قلب و فشارخون در دقایق صفر، ۵، ۱۰ و ۲۰ ثبت شد. با استفاده از آزمون های T-test و repeated measurement نتایج مورد ارزیابی قرار گرفت. این مطالعه بر گرفته از پایان نامه دانشجویی می باشد.یافته ها: آنالیز نتایج حاصله نشان داد که مدت زمان بی حسی نخاعی در گروه سوفنتانیل (۷.۳۷+۸۶.۱۱ دقیقه) و در گروه لیدوکایین (۷.۸۲+۶۴.۵۵ دقیقه) بوده است، شروع اثر بی حسی در گروه سوفنتانیل، (۰.۵۵+۲.۰۴ دقیقه) و در گروه لیدوکایین (۰.۷۰+۳.۳۵ دقیقه) بوده است. تغییرات فشارخون سیستولیک (p<%14)، فشارخون دیاستولیک (p<0.008) در گروه سوفنتانیل به طور معنی داری نسبت به گروه لیدوکایین تفاوت داشت.بحث و نتیجه گیری: این پژوهش نشان داده است که طول مدت بی حسی نخاعی در اثر اضافه کردن سوفنتانیل به لیدوکایین افزایش یافته و نیز شروع اثر بی حسی نخاعی کاهش یافته، تغییرات همودینامیک نیز به طور معنی داری به حداقل رسیده است.

کلید واژه: لیدوکایین، سوفنتانیل، بی حسی نخاعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.