بررسی مقایسه ای برخی جنبه های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه پاره شده و بدون پارگی در بیماران بالای ۱۵ سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای برخی جنبه های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه پاره شده و بدون پارگی در بیماران بالای ۱۵ سال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای برخی جنبه های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه پاره شده و بدون پارگی در بیماران بالای ۱۵ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای برخی جنبه های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه پاره شده و بدون پارگی در بیماران بالای ۱۵ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای برخی جنبه های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه پاره شده و بدون پارگی در بیماران بالای ۱۵ سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: تظاهرات بالینی و عوارض پیش و پس از عمل در کیست های هیداتید ریه بستگی به پارگی و یا عدم پارگی کیست دارد. هدف از این مطالعه، تعیین برخی ویژگی های بالینی و درمانی کیست های هیداتید ریه دچار پارگی و بدون پارگی بود.روش ها: این مطالعه توصیفی بر روی ۱۰۲ بیمار بالای ۱۵ سال که طی ۵ سال در بیمارستان الزهرای (س) اصفهان به علت کیست هیداتید ریه تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، انجام شد. جهت جمع آوری اطلاعات از چک لیست استفاده شد. اطلاعات به دست آمده در نرم افزار SPSS با آزمون های Fishers exact، c2 و t آنالیز شد و P<0.05 معنی دار تلقی گردید.یافته ها: ۵۴.۹ درصد افراد هنگام مراجعه دچار پارگی کیست بودند. میانگین سن در گروه پارگی کیست ۱۵.۰۱±۳۲.۶۲ سال و در گروه غیر پارگی ۱۵.۱۳±۳۹.۱۱ سال بود. ۵۳.۹ درصد بیماران مرد و بقیه زن بودند. میانگین مدت بستری در گروه پارگی کیست ۳.۳۸±۷.۰ و در گروه بدون پارگی ۲.۳۲±۵.۲۸ روز بود. بیشترین علایمی که بیماران با آن مراجعه کردند، به ترتیب سرفه ( ۷۴.۵درصد)، تنگی نفس (۴۸.۱ درصد) و درد قفسه صدری ( ۴۲.۲درصد) بود و ۳.۹ درصد بیماران هم به صورت اتفاقی تشخیص داده شده بودند. عوارض شامل پنومونی، آمپیم و پنوموتوراکس در بیماران دچار پارگی کیست به طور معنی داری بیشتر از گروه دیگر بود. از نظر نوع اعمال جراحی، بیشتر موارد تحت عمل جراحی سگمنتکتومی (۴۴.۵ درصد)، لوبکتومی ( ۲۱.۹درصد) و کاپیتونج ( ۲۳.۵درصد) قرار گرفتند که از این نظر بین دو گروه تفاوت معنی داری وجود نداشت.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه در واقع تاکیدی بر لزوم تشخیص به موقع و انجام درمان جراحی به عنوان درمان انتخابی در مورد کیست های هیداتید ریه و خودداری از به تاخیر انداختن درمان جراحی با انجام درمان های دارویی می باشد.

کلید واژه: کیست هیداتید، ریه، درمان، جراحی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.