مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری :

مقاله فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۲۵۱ تا ۲۶۰ منتشر شده است.
نام: فرمولاسیون ماست میوه ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگه داری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماست غلیظ شده میوه ای
مقاله فرایند آبگیری اسمزی – انجماد
مقاله ویژگی های حسی
مقاله فیزیکی و شیمیایی
مقاله کیفیت میکروبی
مقاله نگهداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، اثر افزودن فراورده های میوه ای حاصل از فرایند آبگیری اسمزی – انجمادی بر ویژگی های حسی، فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست غلیظ شده و تغییرات آن در طی دوره نگه داری بررسی شده است. این پژوهش در دو مرحله انجام پذیرفت. در مرحله اول، درصد، نوع و شکل میوه و نحوه افزودن آن (قبل و بعد از تخمیر) بررسی شد و نتایج نشان داد که در شرایط افزودن میوه قبل از تخمیر محصول بهتری تولید می شود و در مورد درصد میوه، برای سیب ۱۰ درصد و برای تو ت فرنگی ۱۳ درصد در نظر گرفته شد. مقدار سینرزیس در نمونه های حاوی سیب کمتر بود که به دلیل بالاتر بودن فعالیت اسمزی سیب است. با توجه به انجام عمل اسمزی در هر دو نوع میوه، مقدار سینرزیس در مقایسه با ماست های حاوی میوه های فرایند نشده بسیار پایین تر بود. نمونه های حاوی توت فرنگی امتیاز طعم بالاتری را به خود اختصاص دادند و از نظر بافت و احساس دهانی نیز در درصدهای پایین تر میوه امتیا ز بیشتری داشتند. نتایج حاصل از آزمایش های مرحله دوم (بررسی تغییرات در طی دوره نگه داری) نشان دادند که نگه داری اثر معنی داری بر pH، اسیدیته، سینرزیس، طعم و بافت نمونه ها داشت (P<0.05). کلی فرم های موجود در نمونه های حاوی سیب پس از روز هفتم به صفر رسیدند. در مورد نمونه های حاوی توت فرنگی، کلی فرم ها پس از روز هفتم دیگر هیچ رشدی نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.