مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند) :

مقاله آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۲۱ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: آمایش سرزمین به منظور فرآیند گردشگری شدن آن با بهره گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز طالقان، زیر حوزه خودکاوند)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آمایش سرزمین
مقاله GIS
مقاله طالقان
مقاله کاربری اراضی
مقاله مدل اکولوژیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به کارگیری سامانه GIS، یکی از جدیدترین روش های انجام در ارزیابی اراضی و اجرای پروژه های آمایش سرزمین است. این بررسی با هدف تعیین کاربری های منطبق بر توان طبیعی سرزمین و بهبود مدیریت حوزه های آبخیز با بهره گیری از ابزار GIS در منطقه طالقان انجام پذیرفت. بر این پایه در آغاز، منابع اکولوژیک و اقتصادی – اجتماعی شناسایی و نقشه سازی شدند، داده های بدست آمده رقومی شده و به همراه دیگر داده های توصیفی برای ایجاد پایگاه داده ها به محیط GIS وارد شدند و با تجزیه و تحلیل بیش از ۱۵ لایه اطلاعاتی واحدهای همگن زیست محیطی تعیین شد. سپس با بهره گیری از مدل تلفیقی برنامه ریری و مدیریت آبخیز (۶) و در نظر گرفتن ویژگی های طبیعی و اقتصادی – اجتماعی آبخیز، تعیین اولویت بین کاربری های مجاز انجام و کاربری های بهینه پیشنهادی معرفی شدند. در پایان نیز دو نقشه آمایش سرزمین و کاربری فعلی اراضی بر همدیگر در محیط GIS همخوانی داده شدند و میزان همخوانی کاربری های مناسب و کاربری های فعلی و دقت و قابلیت سامانه GIS در تعیین کاربری های همخوانی بر توان سرزمین مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده از همخوانی دو نقشه آمایش سرزمین و کاربری فعلی اراضی بر همدیگر، نشان می دهد که ۱۷ درصد حوزه مورد بررسی دارای کاربری بهینه و ۸۳ درصد حوزه نیاز به تغییر کاربری دارد. همچنین نتایج بدست آمده نشان دهنده توان پایین حوزه آبخیز مورد بررسی برای توسعه روستایی (۰۰۶ درصد از سطح حوزه) و توان بالای آن برای ایجاد و توسعه گردشگری بومی و طبیعی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.