مطالعه ژن های حدت سویه های وروتوکسین زای باکتری اشریشیاکلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ژن های حدت سویه های وروتوکسین زای باکتری اشریشیاکلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ژن های حدت سویه های وروتوکسین زای باکتری اشریشیاکلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ژن های حدت سویه های وروتوکسین زای باکتری اشریشیاکلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ژن های حدت سویه های وروتوکسین زای باکتری اشریشیاکلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

اشریشیاکلی وروتوکسیژن شامل سویه هایی است که دارای ژن هایstx1 و stx2 می باشند که هر کدام نقشی در بیماریزایی باکتری E. coli دارند. این سویه ها باعث بروز اسهال خونی، سندرم همولیتیک اورمیک و ترومبوسایتوپنی پورپورا می شود. از آنجایی که احتمال وجود باکتری E. coli و سویه های وروتوکسین زا در مواد غذایی گوناگون از جمله شیر و پنیر زیاد است و به لحاظ اهمیت زیاد این سویه ها در بهداشت انسان، در همین راستا این مطالعه جهت بررسی فراوانی سویه های وروتوکسین زای اشریشیاکلی در شیر و پنیرهای غیر پاستوریزه، با روش PCR طراحی و به اجرا در آمد. در این بررسی ۲۰۰ نمونه شیر غیر پاستوریزه و ۸۰ نمونه پنیر غیر پاستوریزه مورد آزمون قرار گرفت که ۳۸ جدایه باکتری اشریشیاکلی از نمونه های شیر غیر پاستوریزه و ۱۴ جدایه باکتری اشریشیاکلی از نمونه های پنیر غیر پاستوریزه جدا گردید. جدایه های E. coli جدا شده از نظر وجود سروتیپ H7: O157و ژن هایstx1 ، stx2، eaeA و hlyA توسط روش PCR مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که از بین ۳۸ جدایه باکتری E. coli جدا شده از نمونه های شیر غیر پاستوریزه، ۲ سروتیپ H7: O157 جدا گردید که هر دو واجد ژن های stx2، eaeA و hlyA بودند. همچنین یک جدایه غیر O157 نیـز واجد ژن stx2 شناسایی گردید. هیچ یک از جدایه ها واجد ژن stx1 نبودند. از بین ۱۴ جدایه باکتری E. coli جدا شده از نمونه های پنیر غیر پاستوریزه، هیچ کدام واجد ژن های مذکور نبودند و سروتیپ H7: O157نیز جدا نگردید.

کلید واژه: پنیر، وروتوکسین، شیر، اشریشیاکلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.