بررسی میزان شیوع ناقلین استرپتوکوک گروه Bدر دوره پری ناتال زنان شهرستان اردبیل و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع ناقلین استرپتوکوک گروه Bدر دوره پری ناتال زنان شهرستان اردبیل و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع ناقلین استرپتوکوک گروه Bدر دوره پری ناتال زنان شهرستان اردبیل و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع ناقلین استرپتوکوک گروه Bدر دوره پری ناتال زنان شهرستان اردبیل و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع ناقلین استرپتوکوک گروه Bدر دوره پری ناتال زنان شهرستان اردبیل و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: عفونت های زودرس ناشی از استرپتوکوکهای گروه B در ۲۴ ساعت اول زندگی روی داده و با سپسیس شدید یا پنومونی و مرگ و میر بالا (۲۰ – ۵%) همراه هستند. عفونتهای قبل از تولد ناشی از استرپتوکوکهای گروه B به صورت عمودی در حین زایمان و عبور نوزاد از کانال زایمانی از مادران ناقل بی علامت به نوزاد منتقل می شوند. اقدامات پیشگری کننده میتواند با غربالگری زنان باردار انجام شود. به همین دلیل این مطالعه برای بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های استرپتوکوک گروه B در دوره پری ناتال زنان باردار در شهر اردبیل انجام گردید.روش کار: برای تعیین شیوع ناقلی، ۴۲۰ زن باردار با طبقه بندی متناسب Stratified proportional از ۱۱ مرکز بهداشتی درمانی اردبیل انتخاب شدند. نمونه گیری از زنان باردار در هفته ۳۷-۳۵ بارداری برای کشت با سواب استریل از واژن و رکتوم انجام شد. سواپها به یک محیط انتخابی مایع “تاد هویت براث” حاوی ۱۰ میلی گرم بر لیترکلیستین و ۱۵ میلی گرم بر لیتر نالیدیکسیک اسید (LIM) تلقیح و در انکوباتور با دمای ۳۷ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری شده و سپس باکتری ها به محیط بلاد اگار (حاوی ۵% خون گوسفند) کشت مجدد داده شدند. استرپتوکوک های گروه B ایزوله شده با تستهای استاندارد شناسایی و با کیت اختصاصی تایید گردیدند. آنتی بیوگرام به روش دیسک دیفیوژن بر روی آنها انجام گرفت.یافته ها: از ۴۲۰ نمونه مورد مطالعه، ۶۲ مورد (۸/۱۴%) استرپتوکوک گروه B جدا گردید. در مجموع ۱۹ مورد از کشت رکتال (۵/۴%)، ۱۹ مورد ازکشت واژینال (۵/۴%) و ۲۴ مورد (۸/۵%) هم ازکشت رکتال و هم ازکشت واژینال جدا گردید. بجز ۳ مورد (۸۳/۴%) حساسیت کاهش یافته نسبت به پنی سیلین در سایر موارد باکتری های جدا شده به پنی سیلین حساس بودند . تمامی سویه های جدا شده نسبت به آمپی سیلین و وانکومایسین حساس بودند. در مورد اریترومایسین ۱ مورد (۶۱/۱%) مقاومت و ۱۵ مورد (۲/۲۴%) حساسیت نسبی و ۴۶ مورد (۲/۷۴%) حساسیت وجود داشت و برای کلیندامایسین ۱۱ مورد (۷/۱۷%) مقاومت و ۵ مورد (۰۶/۸%) حساسیت نسبی و ۴۶ مورد (۲/۷۴%) حساسیت گزارش شد.نتیجه گیری: با توجه به بالا بودن نسبی شیوع ناقلی استرپتوکوک گروه B در جمعیت مورد مطالعه (۸/۱۴%) و اهمیت این باکتری در بیماری زایی نوزادان بهتر است مادران باردار در هفته ۳۵ تا ۳۷ حاملگی از نظر ناقلی GBS غربالگری شوند. با توجه به نتایج آنتی بیوگرام مناسب ترین دارو برای درمان آمپی سیلین و در صورت وجود حساسیت به خانواده پنی سیلینها، وانکومایسین می باشد.

کلید واژه: استرپتوکوک گروه B، زنان باردار، ناقل استرپتوکوک گروه B

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.