ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر – آب تمشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر – آب تمشک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر – آب تمشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر – آب تمشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر – آب تمشک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

یکی از مشکلات عمده در تولید مخلوط شیر – میوه اسیدی، دو فاز شدن آن طی تولید و نگه داری است که به دلیل رسوب کازئین شیر در PH پایین (£۴.۰۰) است. معمولا جهت جلوگیری یا کاهش تجمع پروتئین (از قبیل کازئین) در شیرهای اسیدی شده از هیدروکلوییدها استفاده می شود. در این مطالعه از صمغ های پکتین و کربوکسی متیل سلولز جهت ایجاد پایداری شیر – آب تمشک استفاده گردید و اثر همیاری این دو صمغ مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور، تیمارهای نوشیدنی شیر – آب تمشک حاوی کربوکسی متیل سلولز و پکتین به تنهایی (در غلظت های ۰.۲، ۰.۳ و ۰.۳۵ درصد) و مخلوط پکتین و کربوکسی متیل سلولز (با نسبت های ۷۵:۲۵، ۳۳.۴:۶۶.۶ و ۶۵.۷:۳۴.۳) در غلظت های ۰.۲، ۰.۳ و ۰.۳۵ درصد تهیه شدند. در ضمن، سازوکارهای موثر بر پایدارکنندگی، به وسیله اندازه گیری ویژگی های رئولوژیکی، ویسکوزیته ظاهری و درصد رسوب، مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس یافته های این مطالعه، بهترین مدل رئولوژیکی برای توصیف رفتار جریان تیمارها، مدل قانون توان بود. تیمارهای حاوی مخلوط پکتین و کربوکسی متیل سلولز در سطح معنی داری (P£۰.۰۵) پایداری و ویسکوزیته بیش تری نسبت به تیمارهای حاوی کربوکسی متیل سلولز به تنهایی بودند.

کلید واژه: کربوکسی متیل سلولز، پکتین، نوشیدنی شیر – آب تمشک، پایدار کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.