مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی :

مقاله بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مدیریت سلامت از صفحه ۵۱ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی برابری در تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هزینه های اسف بار
مقاله مشارکت مالی در نظام سلامت
مقاله عدالت در سلامت
مقاله FFCI

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: افزایش هزینه های خدمات سلامت مشکلاتی در زمینه تامین مالی هزینه های سلامت به وجود آورده و تامین هزینه های سلامت خانوارها یک چالش مهم در نظام سلامت شده است. طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، اگر خانوار بیش از چهل درصد توان پرداخت خود را صرف هزینه های سلامت نماید، در تامین سایر مایحتاج لازم برای یک زندگی مناسب دچار مشکلات جدی خواهد شد. هدف این مطالعه تعیین برابری تامین مالی هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی (۱۳۸۲-۱۳۸۶) بود.
روش بررسی: با نگاهی به وضعیت برابری در سلامت در سال های گذشته با استفاده از شاخص مشارکت عادلانه در تامین مالی نظام سلامت
(FFCI) به تبیین وضعیت موجود در کشور می پردازیم، و متغیرهای کمی و کیفی اثرگذار بر احتمال مواجه شدن با هزینه های کمرشکن سلامت را بر اساس داده های بودجه خانوار در سال ۱۳۸۶ بررسی می کنیم.
یافته ها: حدود ۲۵ درصد از جمعیت کشور در معرض هزینه های فاجعه بار سلامت قرار داشتند. گروه های ذیل احتمال مواجهه بیشتری با هزینه های غیر قابل تحمل درمان دارند: خانوارهای روستایی، تحت تکفل بیکاران، خانوارهایی که تعداد فرزندان زیر ۱۲ سال و اشخاص بالای ۶۰ سال آنان بالاتر از متوسط جامعه است؛ و بدون چتر حمایتی بیمه اثر بیمه.
نتیجه گیری: روند حرکت شاخص FFCI در دوره ۱۳۷۴تا ۱۳۸۱ با آهنگ کندی کاهش و اخیرا اندکی بهبود یافته است. سیاست های بخش سلامت نتوانسته تغییر معناداری در جهت بهبود عدالت در تامین مالی ایجاد کند. محاسبه اثر نهایی متغیر مربوط به بیمه نمایانگر تاثیر ناچیز این متغیر در جلوگیری از مواجه شدن با هزینه های اسف بار سلامت می باشد. اهتمام بیشتر در جهت افزایش کارایی هزین ههای سلامتی و بهبود و کارآمد کردن نظام بیمه سلامتی ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.