فراوانی جمعیت کنه (Pronematus ubiquitus (McGregor 1932)(Acari: Tydeidae روی ارقام مختلف انجیر در منطقه ساوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی جمعیت کنه (Pronematus ubiquitus (McGregor 1932)(Acari: Tydeidae روی ارقام مختلف انجیر در منطقه ساوه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی جمعیت کنه (Pronematus ubiquitus (McGregor 1932)(Acari: Tydeidae روی ارقام مختلف انجیر در منطقه ساوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی جمعیت کنه (Pronematus ubiquitus (McGregor 1932)(Acari: Tydeidae روی ارقام مختلف انجیر در منطقه ساوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی جمعیت کنه (Pronematus ubiquitus (McGregor 1932)(Acari: Tydeidae روی ارقام مختلف انجیر در منطقه ساوه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حشره شناسی

تعداد صفحات :۹

کنه Pronematus ubiquitus (McGregor) از دشمنان طبیعی کنه های آفت درختان انجیر در ایران و جهان است. فراوانی جمعیت این کنه روی ۱۱ رقم انجیر طی سال های ۱۳۷۹ و۱۳۸۰ در منطقه ساوه بررسی شد. در اجرای این تحقیق از طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار و هر تکرار شامل یک درخت برای نمونه برداری استفاده شد. شمارش جمعیت مراحل فعال کنه، با قرار دادن کادر چهار سانتی مترمربعی در طرفین رگبرگ اصلی در سطح زیرین برگ درختان انجیر و با استفاده از میکروسکوپ تشریحی انجام شد. نمونه برداری در هر دو سال از اردیبهشت تا آخر آبان ماه در فواصل ۱۵ روز ادامه یافت. نتایج تجزیه واریانس میانگین داده های جمعیت کنه روی ارقام در سطح پنج درصد از نظر آماری تفاوت معنی داری نشان داد، به طوری که بیشترین تراکم جمعیت کنه روی رقم آمریکایی شماره ۲ به تعداد ۹.۸۲ و ۱۱.۳۲ کنه به ترتیب در سال اول و دوم و کمترین برای رقم سیاه ورامین به تعداد ۰.۱۹ کنه در هر دو سال به ثبت رسید. افزایش تدریجی کنه شکارگر با کاهش دما در نوبت های نمونه برداری رابطه معنی داری داشت و بالاترین میانگین مرکب جمعیت کنه در دو سال در اوایل آبان ماه در گروه a آزمون دانکن به دست آمد و کاهش دما، طول روز و کاهش تحرک طعمه، شرایط مناسب تری برای تغذیه و فعالیت کنه شکارگر فراهم نمود.

کلید واژه: فراوانی جمعیت، Pronematus ubiquitus، ارقام انجیر، ساوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.