مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی :

مقاله پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۳۴ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: پتانسیل یابی و اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه ای اورانیم با استفاده از عناصر ردیاب در برگه ۰۰۰‚۱:۱۰۰ اسفوردی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عناصر پرتوزا
مقاله رسوب آبراهه ای
مقاله عناصر کم مقدار
مقاله اسفوردی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در راستای اجرای طرح سراسری اکتشاف ذخایر اورانیم در ایران مرکزی توسط سازمان انرژی اتمی ایران، برگه ۱:۱۰۰,۰۰۰ اسفوردی واقع در استان یزد و در حد فاصل شهرهای بافق و بهاباد مورد پی جویی و اکتشاف مقدماتی قرار گرفت. به منظور پتانسیل یابی عناصر پرتوزا در این برگه، از نتایج تجزیه نمونه های رسوب آبراهه ای برداشت شده توسط سازمان زمین شناسی کشور استفاده شد. چون عناصر اورانیم و توریم و هم چنین عناصر خاکی نادر مورد تجزیه قرار نگرفته بودند، از ردیاب های اورانیم برای بررسی استفاده شد. فرایند پردازش داده ها شامل بهنجارسازی داده ها، بررسی های تک متغیره و چند متغیره و در نهایت ترسیم و تفسیر نقشه آنومالی عناصر است. با توجه به نتایج به دست آمده از بررسی های ژئوشیمی، سه محدوده به عنوان مناطق پتانسیل دار برای ذخایر اورانیم معرفی شد. این سه محدوده توالی های مارن و کانگلومرا در شمال غرب ناحیه، جنوب توده گرانیتی زریگان و توالی های ماسه سنگی همراه با توده های کوچک نفوذی در محدوده اطراف معدن اسفوردی و حد فاصل آن تا حوالی معدن کوشک است. با توجه به نتایج حاصله، می توان گفت که برگه اسفوردی به لحاظ ذخایر اورانیم رسوبی اهمیت زیادی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.