مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae :

مقاله بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۸ در گیاه پزشکی (مجله علمی کشاورزی) از صفحه ۶۵ تا ۷۳ منتشر شده است.
نام: بررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد در کنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی (Musca domestica L. (Dip. Muscidae
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دزکشندگی
مقاله مگس خانگی
مقاله زیست سنجی
مقاله اسپینوزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر کشندگی حشره کش اسپینوزاد، ابتدا در کنترل یک جمعیت حساس و یک جمعیت طبیعت زی مگس خانگیMusca domestica L. به سه روش طعمه سمی، محلول پاشی علیه حشرات کامل و ترکیب با بستر لاروی بررسی شد. سپس طعمه سمی به عنوان روش مناسب برای بررسی حساسیت ۷ جمعیت مختلف طبیعت زی که از نقاط مختلف استان خوزستان جمع آوری شدند انتخاب گردید. در روش طعمه سمی برای بالغین جمعیت حساس دز کشندگی %۵۰ جمعیت (LD۵۰) در مدت زمان ۲۴ ساعت و ۷۲ ساعت به ترتیب ۳۷۸ و ۱۵۴ و LD۹۵ به ترتیب ۵۵۸۷ و ۳۵۲۸ میکروگرم ماده موثر در گرم طعمه تعیین شد. در جمعیت های مختلف طبیعت زی LD۵۰ در مدت زمان ۲۴ ساعت از ۳۹۷-۴۳۰ و LD۹۵ آنها از ۷۳۳-۸۳۰ میکروگرم ماده موثر سم در گرم طعمه متغیر بود. در مدت زمان ۷۲ ساعت مقدار LD۵۰ جمعیتهای طبیعت زی از ۱۵۷-۱۷۲ و LD۹۵ از ۳۴۴-۳۹۲ میکروگرم در گرم طعمه متغیر بود. بررسی نرخ دز کشندگی و حدود اطمینان بالا و پایین آن نشان داد که بین LD۵۰ جمعیت های مختلف طبعیت زی و حساس اختلاف معنی داری وجود ندارد. در روش محلول پاشی قفس، LD۵۰ جمعیت حساس و یک استرین از جمعیت های طبیعت زی (AHDS) به ترتیب ۰۰۱۵ و ۰۰۱۶ و LD۹۵ آنها ۰۰۳ و ۰۰۳۳ گرم ماده موثر در متر مربع در مدت زمان ۲۴ ساعت تعیین شد. مقدار LD۵۰ در مدت زمان ۷۲ ساعت برای دو جمعیت فوق به ترتیب ۰۰۰۶۵ و ۰۰۰۷ و LD۹۵ آنها به ترتیب ۰۰۱۴ و ۰۰۱۵ گرم ماده موثر در متر مربع تعیین شد. بررسی نرخ دز کشندگی در این روش نیز نشان داد که اختلاف معنی داری بین دزهای LD۵۰ دو جمعیت در مدت زمان ۲۴ ساعت و ۷۲ ساعت وجود ندارد. مقدار LD۵۰ در روش ترکیب سم با بستر لاروی در دو جمعیت حساس و طبیعت زی نیز به ترتیب ۹۷۹۸ و ۹۹۴۵ و LD۹۵ آنها به ترتیب ۲۹۵ و ۵۶۵ میلی گرم ماده موثر در کیلوگرم بستر لاروی تعیین شد که اختلاف معنی داری در LD۵۰ دو جمعیت وجود نداشت. نتایج نشان داد که مقادیر دز های کشندگی از ۲۴ تا ۷۲ ساعت به مقدار ۳-۲ برابر کاهش می یابد و مگس خانگی در هر دو مرحله بلوغ و لاروی به حشره کش اسپینوزاد حساس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.