بررسی اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل هسته لوکوس سرولئوس بر علایم محرومیت مرفین در موش های صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل هسته لوکوس سرولئوس بر علایم محرومیت مرفین در موش های صحرایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل هسته لوکوس سرولئوس بر علایم محرومیت مرفین در موش های صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل هسته لوکوس سرولئوس بر علایم محرومیت مرفین در موش های صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل هسته لوکوس سرولئوس بر علایم محرومیت مرفین در موش های صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: نظر به این که گیرنده های آنژیوتانسین در هسته لوکوس سرولئوس، یعنی مرکز مهم دخیل در بروز علایم محرومیت، به وفور یافت می شوند، در مطالعه حاضر اثر تزریق آنژیوتانسین II و کاپتوپریل به داخل این هسته بر علایم محرومیت از مرفین بررسی شد.روش ها: موش های صحرایی نر به صورت تصادفی در ۴ گروه ۹ تایی شاهد سالم، شاهد وابسته، وابسته تحت درمان با آنژیوتانسین II و وابسته تحت درمان با کاپتوپریل تقسیم بندی شدند. کانول های فلزی در لوکوس سرولئوس کار گذاشته شد. پس از بهبودی، مرفین روزانه سه نوبت و به مدت چهار روز، به صورت داخل صفاقی تزریق شد. روز چهارم و قبل از تزریق صفاقی نالوکسان، آنژیوتانسین II، کاپتوپریل یا سالین به ترتیب به گروه های آنژیوتانسین II، کاپتوپریل و شاهد وابسته، در هسته لوکوس سرولئوس تزریق شد و علایم محرومیت از مرفین ثبت گردید.یافته ها: در گروه مرفین افزایش معنی داری در رفتار واکنش سگ خیس (Wet dog)، پرش و دندان قروچه نسبت به گروه شاهد سالم دیده شد. در گروه آنژیوتانسین II، وقوع رفتار Wet dog در مقایسه با گروه شاهد وابسته افزایش (P<0.05) و تعداد پرش کاهش یافت (P<0.05). همچنین تزریق یک طرفه کاپتوپریل در لوکوس سرولئوس وقوع رفتار Wet dog را در مقایسه با گروه شاهد وابسته به طور معنی دار (P<0.05) افزایش و رفتارهایی چون کشش شکم، خارش بدن و ناحیه ژنیتال، دندان قروچه و لرزش سر را کاهش داد (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس یافته ها احتمال می رود گیرنده های آنژیوتانسین II در نورون های نورآدترنرژیک لوکوس سرولئوس در افزایش علایم سندرم قطع مصرف مرفین نقش داشته باشند.

کلید واژه: آنژیوتانسین II، کاپتوپریل، مرفین، محرومیت، لوکوس سرولئوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.