تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تیمار های دمایی بر کاهش اسیدیته و بهبود کیفیت میوه نارنگی «ساتسوما» و ارتباط آن با فعالیت آنزیم آکونیتاز، ATPase و PPase واکوئلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۳

میزان اسیدیته میوه به عوامل محیطی، عملیات باغی پیش از برداشت و شرایط نگهداری پس از برداشت وابسته است. در این پژوهش تاثیر تیمارهای مختلف دمایی (آماده سازی دمایی و غوطه وری میوه ها در آب گرم) میزان اسیدیته و فعالیت آنزیم های کلیدی در سنتز و انباشت اسیدهای آلی میوه نارنگی رقم «ساتسوما» مورد بررسی قرار گرفت. میزان اسیدیته و فعالیت آنزیم ها کلیدی در دوره نگهداری در انبار تغییر کرد. هر چند فعالیت آنزیم آکونیتاز (Aconitase) در کیسه های آبدار گوشت میوه نارنگی در دوره انبارمانی کاهش یافت آنزیم ایزوسیتریک دی هیدروژناز (ICDH) افزایش جزیی نشان داد. دوره انبارمانی سطح بیان ژن های V-PPase و V-ATPase در اغلب میوه های تیمار شده افزایش یافت که با کاهش میزان اسیدیته گوشت میوه ارتباط دارد. تیمار دمایی تفاوت معنی داری بر میزان اسیدیته میوه ها نگذاشت. در عوض، میزان قند و نسبت قند به اسید ممکن است وابسته به نوع تیمارهای دمایی باشد. میزان بیان ژن های آنزیم های V-PPase و V-ATPase در بافت گوشت میوه به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیر انوع تیمار دمایی قرار گرفت.

کلید واژه: آکونیتاز، ایزوسیتریک دی هیدروژناز، نارنگی «ساتسوما»، V-ATPase و V-PPase

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.