بررسی اثر خشک شدن و انجماد بر تولید مثل رویشی تلخه (.Acroptilon repens L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر خشک شدن و انجماد بر تولید مثل رویشی تلخه (.Acroptilon repens L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر خشک شدن و انجماد بر تولید مثل رویشی تلخه (.Acroptilon repens L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر خشک شدن و انجماد بر تولید مثل رویشی تلخه (.Acroptilon repens L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر خشک شدن و انجماد بر تولید مثل رویشی تلخه (.Acroptilon repens L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثر خشک شدن و انجماد برتوانایی تکثیر رویشی ریشه های تلخه (Acroptilon repens) آزمایشی در سال ۱۳۸۳ در موسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی، بخش تحقیقات علف های هرز انجام گرفت. آزمایش اثر خشک شدن بر تکثیر رویشی ریشه بصورت فاکتوریل با ۴ تکرار بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتور اول (A)، مدت زمان نگه داری در آون ( ۰، ۲۴، ۴۸، ۹۶ و ۱۹۲ ساعت) و فاکتور دوم (B)، دمای نگه داری در آون (۵، ۱۵ و ۲۵ درجه سانتی گراد) بود. آزمایش اثر انجماد بر تکثیر رویشی ریشه بصورت فاکتوریل با ۴ تکرار و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. فاکتور اول، مدت زمان نگه داری در انجماد (۰، ۲۴، ۴۸ و ۹۶ ساعت) و فاکتور دوم، دمای انجماد (۱-، ۳- و ۵- درجه سانتی گراد) بود. در آزمایش اثر خشک شدن بر تکثیر رویشی ریشه، اثر فاکتورهای تحت بررسی بر درصد آب از دست رفته، تعداد اندام هوایی، وزن خشک، تعداد برگ و طول اندام هوایی معنی دار بود.اما اثر متقابل این عوامل، تنها بر درصد آب از دست رفته، تعداد اندام هوایی و طول اندام هوایی معنی دار بود. با افزایش دما و مدت زمان نگه داری در آون، توانایی تکثیر رویشی ریشه کاهش یافت.بطوریکه در دمای ۵ درجه سانتیگراد پس از ۹۶ ساعت نگهداری در آون و در دماهای ۱۵ و ۲۵ درجه سنانتیگراد پس از ۲۴ ساعت نگهداری در آون تکثیر رویشی ریشه قطع شد. در آزمایش اثر انجماد بر تکثیر رویشی ریشه ها، فاکتورهای آزمایش و اثر متقابل آنها بر تعداد اندام هوایی، تعداد برگ و طول اندام هوایی معنی دار بود. با افزایش دمای انجماد و مدت زمان نگهداری در انجماد، توانایی تکثیر رویشی ریشه ها کاهش یافت. بطوریکه در دمای۱- درجه سانتیگراد پس از ۹۶، ۴۸ و ۲۴ ساعت نگهداری در انجماد تکثیر رویشی به ترتیب کاهش یافت. امادر ۳- درجه سانتیگراد پس از ۴۸ ساعت نگهداری در انجماد و در دماهای ۵- درجه سانتی گراد پس از ۲۴ ساعت نگهداری در انجماد تکثیر رویشی ریشه قطع شد.

کلید واژه: تلخه (.Acroptilon repens L)، تولید مثل رویشی ریشه، خشک شدن، انجماد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.