مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان :

مقاله سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۴۴ تا ۴۷ منتشر شده است.
نام: سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری گرگان
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هپاتیت E
مقاله دوره باروری
مقاله الیزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ویروس هپاتیت (HEV) E از طریق مدفوعی دهانی منتشر می شود و می تواند موجب مرگ و میری در حدود ۲۰ درصد در دوران بارداری به ویژه در سه ماهه سوم گردد. هدف از انجام این مطالعه بررسی سرواپیدمیولوژی هپاتیت E در زنان سنین باروری شهرستان گرگان بوده است.
مواد و روش کار: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی مقطعی ۱۲۰۰ نفر خانم در محدوده سنی ۴۵-۱۷ سال که در طی سال ۱۳۸۷ به آزمایشگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی گرگان مراجعه کرده بودند به روش تصادفی ساده وارد مطالعه شدند. متغیرهای فردی در فرم جمع آوری اطلاعات وارد شد. بررسی آنتی بادی علیه HEV به روش الیزا با استفاده از کیت DIAPRO روی نمونه هاانجام شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS-13 و آزمون های ۲ و فیشر مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: میانگین سنی جمعیت مورد مطالعه ۳/۶±۴/۲۷ سال بود، از ۱۲۰۰ نفر افراد مورد مطالعه، ۷۶ نفر (%۳/۶) از نظر آنتی بادی علیه HEV مثبت بودند. سن و قومیت ارتباط معناداری با وجود آنتی بادی ضد HEV داشتند (p<0.001). اما سایرمتغیرها ارتباط معنی داری با وجود آنتی بادی علیه HEV نشان ندادند.
نتیجه گیری: با توجه به فراوانی نسبی به دست آمده در این مطالعه انجام مطالعات بیشتر به ویژه در زنان باردار منطقه پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.