اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذرهای کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذرهای کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذرهای کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذرهای کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذرهای کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۸
اطلاعات کمی در مورد اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه زنی بذر گیاهان دارویی کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان وجود دارد. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر دما و پتانسیل آب بر مولفه های جوانه زنی در کدو تخم کاغذی، سیاه دانه و گاوزبان بود. تیمارها شامل ۹ سطح دمایی (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰ و ۴۵ درجه سانتی گراد) و ۶ پتانسیل آب (۰، ۲-، ۴-، ۶- و ۸- بار) در نظر گرفته شد. نتایج این تحقیق نشان داد که دما و پتانسیل آب بر درصد و سرعت جوانه زنی تاثیر معنی داری دارد. با کاهش پتانسیل آب در همه دماها، درصد و سرعت جوانه زنی در هر سه گیاه مورد مطالعه کاهش یافت. همچنین درصد و سرعت جوانه زنی با افزایش دما تا دمای مطلوب افزایش و بعد از آن کاهش یافت. حساسیت سرعت جوانه زنی نسبت به دما و پتانسیل آب بیشتر از درصد جوانه زنی و همچینن حساسیت درصد و سرعت جوانه زنی به پتانسیل آب بیشتر از دما بود. در بین گیاهان موردنظر حساسیت جوانه زنی سیاه دانه به دما و پتانسیل آب بیشتر از گاوزبان و گاوزبان بیشتر از کدو تخم کاغذی بود.
کلید واژه: گیاهان دارویی، دما، پتانسیل آب، جوانه زنی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.