بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ تولید شده به روش سودا – آنتراکینون از ساقه کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ تولید شده به روش سودا – آنتراکینون از ساقه کلزا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ تولید شده به روش سودا – آنتراکینون از ساقه کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ تولید شده به روش سودا – آنتراکینون از ساقه کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگیهای خمیر کاغذ تولید شده به روش سودا – آنتراکینون از ساقه کلزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق با هدف بررسی امکان استفاده از پسماند ساقه کلزا برای تولید خمیر کاغذ با فرآیند سودا – آنتراکینون و ارزیابی ویژگی های کاغذسازی آن انجام گرفته است. میانگین طول الیاف ساقه کلزا (Hayolla401 ) برابر با ۱.۰۴ میلیمتر و میانگین قطر، قطر حفره سلولی و ضخامت دیواره سلولی الیاف به ترتیب برابر با ۲۸، ۱۹.۰۹ و ۴.۹۱ میکرومتر اندازه گیری شد. میانگین مقادیر سلولز، لیگنین، مواد استخراجی محلول در استن و خاکستر به ترتیب برابر با ۴۱.۶۶، ۱۶.۰۰، ۱.۶۳ و ۳.۴۶ درصد بدست آمد. شرایط پخت، شامل ماده شیمیایی (سود سوزآور) به مقدار ۱۶، ۱۸ و ۲۰ درصد بر مبنای وزن خشک کاه کلزا، درجه حرارت پخت ۱۷۵ و ۱۸۵ درجه سانتیگراد، زمان پخت ۴۰ و ۷۰ دقیقه ، نسبت مایع پخت به کاه ۸ به ۱ و آنتراکینون به مقدار ۰.۲ درصد بر مبنای وزن خشک کاه به مایع پخت اضافه شد. با افزایش شدت شرایط پخت، از مقدار بازده، عدد کاپا و وازده خمیر کاغذ کاسته شد. عمل پالایش خمیر کاغذ بر روی تیمار منتخب به منظور دستیابی به درجه روانی حدود ۲۵±۳۵۰ (ml ,CSF ) انجام شد. از خمیر کاغذ پالایش شده کاغذ دست ساز ۶۰ گرمی تهیه و خواص فیزیکی مکانیکی آنها اندازه گیری شد. خصوصیات فیزیکی اندازه گیری شده شامل ضخامت، دانسیته و حجیمی به ترتیب برابر با ۸۶.۴ میکرومتر، ۰.۶۹ g/cm3 و ۱.۴۴ cm3/g بدست آمد. خصوصیات مکانیکی اندازه گیری شده شامل اندیس مقاومت به پاره شدن، اندیس مقاومت به ترکیدن، طول پاره شدن و اندیس مقاومت در برابر کشش به ترتیب ۴.۶mN.m2/g، ۳.۵ kPa.m2/g، ۷.۴ km و ۷۲.۶ Nm/g اندازه گیری شد. نتایج این بررسی در مقایسه با سایر گیاهان غیر چوبی نشان می دهد اگر چه بازده بعد از الک خمیر کاغذ در حد مطلوبی نبوده، ولی با توجه به عدد کاپای مناسب و ویژگیهای مقاومتی در حد مطلوب می توان از این ماده لیگنوسلولزی برای تولید خمیر کاغذ در صنایع کاغذسازی بهره گیری کرد.

کلید واژه: سودا، سودا – آنتراکینون، ساقه کلزا، عدد کاپا، بازده خمیر کاغذ، خواص کاغذ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.