مقایسه سایکلوکرایوتراپی با سایکلوفوتوکواگولاسیون با لیزر دایود از روی اسکلرا در بیماران مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سایکلوکرایوتراپی با سایکلوفوتوکواگولاسیون با لیزر دایود از روی اسکلرا در بیماران مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سایکلوکرایوتراپی با سایکلوفوتوکواگولاسیون با لیزر دایود از روی اسکلرا در بیماران مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سایکلوکرایوتراپی با سایکلوفوتوکواگولاسیون با لیزر دایود از روی اسکلرا در بیماران مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سایکلوکرایوتراپی با سایکلوفوتوکواگولاسیون با لیزر دایود از روی اسکلرا در بیماران مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۹

زمینه و اهداف: گلوکوم مقاوم به درمان با درد و فشار داخل چشمی بالا و عدم پاسخ به درمان مشخص میشود. هدف مقایسه تاثیر دو روش تخریب جسم مژگانی بوسیله انجماد و یا لیزر دایود از روی اسکلرا در گلوکوم مقاوم به درمان است.روش بررسی: به روش کارآزمایی بالینی تصادفی ۱۰۰ چشم (۱۰۰ بیمار) مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان، بطور تصادفی تحت مداخله با یکی از دو روش سایکلوکرایوتراپی یا فوتوکواگولاسیون با لیزر دایود قرار گرفتند. پس از شش ماه فقط ۸۸ بیمار برای پیگیری و معاینه مراجعه نمودند. فشار داخل چشم، میزان دید اصلاح شده و عوارض در فواصل معین ثبت شد و عوارض هر دو روش مقایسه گردید. میانگین زمان پیگیری ۹.۵±۳۴.۶ هفته بود. داده ها با استفاده از آزمون آماری تفاوت میانگین برای گروههای مستقل و آزمون رابطه مجذور کای و با استفاده از نرم افزار SPSS.14 مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: از نظر آماری کاهش قابل توجهی در فشار داخل چشم در هر دو گروه سایکلوکرایوتراپی و فوتوکواگولاسیون با لیزر دایود دیده شد. قبل از زمان میانگین فشار داخل چشم قبل از مداخله در گروه اول ۹.۱۹±۴۵.۸۲ و در گروه دوم ۱۲.۵۹±۴۸.۴ بود. هیچ تغییری در دید بیماران بعد از مداخله در گروه سایکلوکرایوتراپی دیده نشد. بیماران بعد از مداخله در گروه سایکلوفوتوکواگولاسیون در ۲۷.۲ درصد چشمها افزایش یافت (۰.۰۰۰۵). عوارض زودرس بعد از عمل سایکلوکرایوتراپی فقط ادم ملتحمه در اکثر بیماران دیده شد. عوارض در گروه فوتوکواگولاسیون با لیزر دایود، اووییت در دو چشم (۴.۲%) و هیپوتونی موقت در یک چشم و هایفما در یک چشم بود.نتیجه گیری: درمان سایکلوفوتوکواگولاسیون بیشتر از سایکلوکرایوتراپی در چشمهای گلوکومی مقاوم به درمان با افزایش دید بیماران و کاهش فشار داخل چشمی همراه بود.

کلید واژه: سایکلوکرایوتراپی، سایکلوفوتوکواگولاسیون، لیزر دایود، گلوکوم مقاوم به درمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.